Müdür Kalaycı okul ziyaretlerinde

Güncelleme Tarihi:

Müdür Kalaycı okul ziyaretlerinde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 16:34

Müdür Kalaycı okul ziyaretlerinde

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, Kıvılcım Anaokulu ve Dr. Lütfi Kolukırıkoğlu İlkokulu'na ziyaretlerde bulundu.
Okul idarecileri ve öğretmenleri ile toplantılar gerçekleştiren Kalaycı, okullarda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kıvılcım Anaokulu'nda yaptığı toplantıda, okul öncesi eğitimin önemine değinen Kalaycı, ''Okul öncesi eğitim, çocuğun doğduğu günden temel eğitime başladığı güne kadar geçen yılları kapsayan ve çocukların daha sonraki yaşamlarında önemli rol oynayan bedensel, psikomotor, sosyal-duygusal, zihin ve dil gelişimlerinin büyük ölçüde tamamlandığı, kişiliğin şekillendiği ve çocuğun devamlı olarak değiştiği bir süreçtir. Bu nedenle, çocuğun küçük yaşlarda sağlıklı bir ortamda gelişimini sürdürmesi önem kazanmaktadır'' dedi.
Dr. Lütfi Kolukırıkoğlu yaptığı toplantıda ise yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na değinen Kalaycı “Milletimiz, dünya tarihinde eşine ender rastlanır büyük bir destan yazarak, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, Cumhuriyeti kurmuş ve genç Türkiye Cumhuriyeti, gelişmesini kesintisiz sürdürerek adım adım bugünkü düzeyine ulaşmıştır. Cumhuriyetimiz, demokrasi, hukuk devleti, insan hakları, sosyal devlet gibi medeni ve çağdaş devletlerin ilkeleri ile taçlanarak, bugün dünyada saygın bir konuma gelmiştir. Bugün, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltmeli, geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olarak haykırmalı ve el ele, gönül gönüle geleceğe daha bir güvenle bakmalıyız'' diye konuştu.
Toplantıların ardından Kalaycı, ziyaret ettiği okulların öğretmenleri ve öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!