Müdür Demir, Osmaniye'ye veda etti

Güncelleme Tarihi:

Müdür Demir, Osmaniyeye veda etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2018 13:28

Müdür Demir, Osmaniye'ye veda etti

Haberin Devamı

OSMANİYE, (DHA) - AYDIN Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, kente veda etti.
Aslantaş Gençlik kampında verilen veda yemeğine Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İlçe Müdürleri, Şube müdürleri Gençlik merkezi müdürleri ve tüm personel katıldı.
Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde uzun zaman müdürlük görevini yürüten Ökkeş Demir burada yaptığı veda konuşmasında, "Önemli olan geride hoş bir seda bırakmak. Hizmetlerimizle çalışmalarımızla Osmaniye’nin en ücra köşelerinde spor seferberliği başlattık. Tesisleşmede önemli projeler ürettik. Gençlerimiz ve sporcularımızın hep yanında olduk." dedi. Demir, göreve geldiği günden bugüne kadar geçen süre içerisinde karşılıklı sevgi, saygı, uyum ve dayanışma içerisinde görev yaptığını ifade etti. Tüm kurum çalışanlarından haklarını helal etmelerini isteyen Ökkeş Demir, gelecek yaşamlarında mutluluk, huzur ve başarı dolu bir ömür diledi. Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri ve ilçe Müdürleri, personel adına Demir’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi ve saat verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!