Müdür Çevik'ten öğrencilere teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Müdür Çevikten öğrencilere teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 14:47

Müdür Çevik'ten öğrencilere teşekkür

Haberin Devamı

Suat DENİZ/ IĞDIR, (DHA)- Iğdır Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Cumhurbaşkanı ile asker ve polislere yeni yıl tebrik kartı gönderen M.Hüsnü Özyeğin ilkokulu öğrencilerine teşekkür etti.



M. Hüsnü Özyeğin İlkokulu öğrencileri, yeni yıl nedeniyle başta Cumhurbaşkanı olmak üzere Genelkurmay Başkanlığı, İstanbul, Iğdır Emniyet Müdürlüğü, Kayseri Dağ Komanda Birliğindeki asker, polislere tebrik kartı gönderdi. Öğrencilere teşekkür etmek için İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, yardımcıları ile birlikte İlkokula gitti. Emniyet Müdürü Orhan Çevik öğrencilere "Gönderdiğiniz tebrik kartları bizleri duygulandırdı. Çok hoşumuza gitti. Anladık ki bizim arkamızda bizleri seven yanımızda duracak olan bir gençlik ordusu var. Bu da bizleri güç, kuvvet veriyor. Çalışma azmimizi artırdı" diye konuştu.



Emniyet Müdürü Çevik, çocuklara büyüyünce ne olacaklarını sordu. Polis olmak isteyenlerin bulunması üzerine teşkilatta çalışan polisleri tanıttı. Özel Hareket polislerini tanıtırken Çevik, "İşte teröristlerin korkulu rüyası, teröristlerle savaşan polisimiz. Sizin huzurunuz için kar kış demeden çalışan polisimiz" dedi. Trafik polislerin tanıtırken Çevik, trafik kurallarına uymayanların emniyete bildirilmesini istedi. Müdür Çevik, daha sonra öğrencilere teşekkür belgesi ve hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!