Mudanya Belediyesinde taşeron teknik personele imza yetkisi

Güncelleme Tarihi:

Mudanya Belediyesinde taşeron teknik personele imza yetkisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2018 11:48

Mudanya Belediyesinde taşeron teknik personele imza yetkisi

Haberin Devamı

MUDANYA (Bursa),(DHA)- MUDANYA Belediyesi, Türkiye’de ilk kez taşeron teknik personele imza yetkisi vererek, tam zamanlı sözleşmeli olarak belediye kadrosuna geçirdi. Türkiye’ye örnek bir kararın altına imza attıklarını belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “Dürüst, temiz ve ahlaklı kadromuzla Mudanya için daha güzel işler yapacağız” dedi.

Mudanya Belediyesi, ocak ayı meclisinde aldığı kararla, bünyesinde çalışan taşeron teknik personeli tam zamanlı sözleşmeli olarak belediye kadrosuna geçirdi. 3 mimar, 4 mühendis, 1 şehir plancısı, 5 tekniker, 1 teknisyen, 2 avukat ve 1 arkeolog olmak üzere 17 personel için örnek bir kararın altına imza attıklarını kaydeden Mudanya Belediye Başkan Hayri Türkyılmaz, “Adalet benim için çok önemli bir kavram. Artık tüm teknik personel aynı haklara sahip oldu. Bundan önceki özverili çalışmalarınızın daha da artacağına, Mudanyalılara birlikte hizmet etmek adına çalışmalara hız vereceğinize inancım tam. Dürüst, temiz ve ahlaklı çalışmalarınızı sürdürün. Bundan sonra da birlikte daha güzel işler yapacağız” ifadelerini kullandı. Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz’ı ziyaret eden Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Can Şimşek ve oda yönetimi ise, Başkan Türkyılmaz’a örnek kararından dolayı teşekkür etti.

Meclis’te yapılan görüşme neticesinde 2018 yılında sözleşmeli personel olarak çalıştırılacak personele Maliye Bakanlığı’nca yayınlanacak Sözleşmeli Personel Tavan ve Taban Ücretleri’ne ilişkin genelgede belirtilecek taban ücretinden ödenmesine ve ek ödeme yapılmasına karar verildi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!