Mudanya Belediyesi minik hayvan dostlarını unutmadı

Güncelleme Tarihi:

Mudanya Belediyesi minik hayvan dostlarını unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2018 14:05

Mudanya Belediyesi minik hayvan dostlarını unutmadı

Haberin Devamı

BURSA,(DHA) - MUDANYA Belediyesi, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde düzenlediği etkinlikle, sokakta yaşayan can dostlara desteğini hayvanseverlerin katılımıyla sürdürdü. 

Bursa'nin ilçelerinden Mudanya'da Mudanya Belediyesi, her yıl sokak hayvanlarıyla ilgili toplum bilincini artırmak üzere kutlanan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde minik dostları unutmadı. Tüm canlıların yaşama hakkına saygı ilkesinden hareketle sokakta yaşayan can dostları yalnız bırakmayan Mudanya Belediyesi’nin Veterinerlik İşleri Birimi, 30 kilogram kedi ve 30 kilogram köpek maması dağıtımı yaptı. Kış ayları boyunca ilçe genelinde 56 kedi evi yerleştirilirken, sokak hayvanlarının ihtiyaçları her mevsimde gideriliyor.

SEVGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR

Yeryüzünde tüm canlıların birbiriyle uyum içinde yaşayabileceği bir yaşam biçiminin mümkün olduğunu dile getiren Mudanya'nın CHP'l Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bir yerde sokak hayvanlarının mutluluğu o yerin insanlarının ne kadar iyi ve vicdanlı olduğunun göstergesidir. Mudanyalıların kalbinde herkese yetecek kadar sevgi var. Çünkü biz biliyoruz ki sevgi paylaştıkça çoğalır. Mudanyalıların daha mutlu ve huzurlu bir ilçede yaşaması için gerçekleştirdiğimiz projelerin yanı sıra, sokak hayvanlarının da bu yönde hakları olduğu bilinciyle çalışıyoruz. Hayat paylaşınca güzel” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!