Mucize bebek sadece 12 günde geldi

Güncelleme Tarihi:

Mucize bebek sadece 12 günde geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 11:26

İngiltere’de 20 yaşında menapoza giren ve asla çocuk sahibi olamayacağını düşünen Allison Noyce 36 yaşında bebek sahibi oldu. Doktorlar kendisine "Asla çocuk sahibi olamayacaksın" dedikten sonra genç kadın olanlara inanamadı. Hamileliğini de son anda öğrenen Noyce'un bebeği baştan sona adeta mucize.

Haberin Devamı

Noyce hamile olduğunu doğumdan sadece 12 gün önce öğrendiğini ve karnında “bir kitle” olduğunu ilk fark ettiğinde “Kanser olduğunu düşünüp endişelendiğini” söyledi.

"HAMİLESİN DEDİLER İNANAMADIK"

Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğine Sophie ismini verdiğini söyleyen Noyce, İngiliz Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada “Sophie gerçek bir mucize. Doktorlar bana hamile olduğumu ve doğuma sadece günler kaldığını söylediğinde kulaklarımıza inanamadık” dedi.

Mucize bebek sadece 12 günde geldi

20 YAŞINDA "ASLA ÇOCUĞUN OLMAYACAK" DEDİLER

Fitness antrenörü olarak çalışan Noyce, ergenlik çağında bir kaç kez regl olduğunu ancak 20 yaşına bastığında kanamalarının tamamen durduğunu ve doktorların kendisine “Asla çocuk sahibi olamayacağını söylediğini” belirtti.

Haberin Devamı

"ÇOCUKSUZ BİR ÇİFT OLARAK DA YAŞARIZ"

41 yaşındaki eşi Richard’ın bu durumu kabullendiğini ve “Çocuksuz bir çift olarak da güzel bir hayat yaşayabileceklerini iddia ettiğini” söyleyen Noyce, “Sophie bizim için bir mucize oldu ve hala onun aramızda olduğuna inanamıyoruz. Aslında ikinci bir çocuğumuz olmasını da çok isteriz ancak kızımın doğumundan beri hiç regl olmadım yani yeniden hamile kalma olasılığım da oldukça düşük görünüyor” dedi.

Doktorlar 20 yaşında beklenmedik bir şekilde menapoza giren Noyce’un nasıl hamile kaldığını açıklayamadıklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!