Muazzez Ersoy’a 26 bin metre karelik fotoğraf sergisi

Güncelleme Tarihi:

Muazzez Ersoy’a 26 bin metre karelik fotoğraf sergisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 10:43

Muazzez Ersoy, Kale Outlet Center'ın kendi adına düzenlediği resim sergisinin açılışına katıldı. Önemli fotoğraflarda ilginç hikayeler anlattı. 

Haberin Devamı

Cumartesi günü açılan sergiye Muazzez Ersoy, Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, AFAD İl Başkanı İbrahim Tanı 3S Kale Holding Yönetim kurulu başkanı Sema Gürün ,başkan yardımcıları Sefa Çizer ve Sadakat Özgür katıldı. Serginin açılışını kurdelesini Muazzez Ersoy kesti.  Fotoğraf sergisi için 28 kişilik  ekip, 4  ay , boyunca Muazzez Ersoy’un fotoğraflarını  arayarak, özel tarama ve baskılama yaptı.

“Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi”nde Muazzez Ersoy’un kendisinde bile bulunmayan bin 103  adet  fotoğrafı sergi  için bağışladı.  

MUAZZEZ ERSOY GÖZLERİNE İNANAMADI

Fotoğraf sergisi karşısında çok etkilenen Muazzez Ersoy, "Duyduğum mutluluğu ve gururu kelimelerle anlatamam, her yerde ben varım!" cümleleriyle hislerini ifade etti.  

TÜRKİYE’DE İLK

Setlerden galalara, gazete küpürlerinden film afişlerine  en özel  karelerinin tüm AVM’yi süslendiği sergi açılışından sonra 1 ay boyunca ziyaretçilere açık kalacak.Sergi’den elde edilecek gelir, Muazzez Ersoy’un isteği üzerine AFAD’a bağışlanacak.

Haberin Devamı

ALPARSLAN TÜRKEŞ İLE  RESİMİNE DOKUNDU

Sergide Alparlan Türkeş ile fotoğrafını gören Muazzez Ersoy, oldukça duygusal anlar yaşadı.

HULUSİ AKAR İLE BOSNA’DA

Muazzez Ersoy, bir fotoğrafın önünde durarak “Bu resimde kim var?” dedikten sonra hikayesini anlattı. Bosna’daki Türk Askerilerini ziyareti sırasında şimdiki GenelKurmay Başkanı Hulusi Akar ile orada tanıştığını ve fotoğraf çektiklerini söyledi. 

 AVM'nin 10.yıl pastasını Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, AFAD İl Başkanı İbrahim Tanı 3S Kale Holding Yönetim kurulu başkanı Sema Gürün, başkan yardımcıları Sefa Çizer ve Sadakat Özgür ile birlikte kesen Ersoy, daha sonra sergiden ayrıldı. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!