Muaythai Federasyonu'ndan Türel'e plaket

Güncelleme Tarihi:

Muaythai Federasyonundan Türele plaket
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 15:36

Muaythai Federasyonu'ndan Türel'e plaket

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Muaythai Federasyonu, Antalya'da gerçekleşen 72 kilo Avrupa finali organizasyonuna desteklerinden dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür plaketi takdim etti.

Antalya'da gerçekleştirilen Muaythai Euro Lig ve Süper Lig finallerine Almanya, Çekya, Fransa, İtalya, Hırvatistan, Litvanya, Yunanistan ve Türkiye'den 72 kiloda 22 sporcu katıldı. 24 ülkede yayımlanan final organizasyona katkılarından dolayı Türkiye Muaythai Federasyonu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür plaketi verdi.

Başkan Türel'e plaketini federasyon adına takdim eden Muaythai Milli Takım başantrenörü Yasin Ural, teşekkür etti. Tribünlerin dolu olduğunu son derece başarılı bir organizasyon gerçekleştirildiğine dikkati çeken Ural, “Sporun gelişmesi adına her zaman bizlerin yanında olan başkanımıza camiamız adına teşekkür ediyorum. Kendisi her zaman bizim en büyük destekçimiz oldu" dedi.

Başkan Türel de sporu ve sporcuyu desteklemenin önemine değinerek, sporun her alanına katkı yapmayı sürdüreceklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!