Muay Thai Federasyonu'nda sular durulmuyor

Güncelleme Tarihi:

Muay Thai Federasyonunda sular durulmuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2012 17:49

Muaythai Federasyonun da sular durulmuyor.Son bir iki yıldan bu yana Muay Thai Federasyonu'nda süregelen yönetim karmaşası Profosyonel Şube sorumlusu As Başkan Ercan Özhan'ın istifasi ile devam ediyor. Daha önce Teknik direktör Engin Kısa istifa etmişti.

Haberin Devamı

Kastamonu da yapılan yönetim kurulu toplantısnda yaptığı konuşma ile istifa gerekçelerini açıklayan Özhan, Mücadele sporlarının Türkiye'deki yeni trendi Muay Thai'nin daha gerçekçi ve katılımcı yöneticiler ile yönetilmesi gerektiğini söyledi. Konuşmasında Muaythai Federasyonu Başkanı Halil Durna'yı hedef alan Özhan, Başkan Vekili Hasan Yıldız'ın 4 yıl sonra yönetimde olmak istemediğini söylemesinin ise anlaşılmaz olduğunu,seçime çeyrek kala belirsizliğin devam etmesinin spora zarar verdiğini, yönetimde, demokratik ve bilen kişilerin özellikle teknik ve hakem komitelerinin başında görev alması gerektiğini savundu.

Yaklaşan seçimlerle ilgili ise, Muay Thai Federasyonu'nun dahada karmaşık hale gelmemesi için ve yıllarca Türkiyede yapılan yanlış ''kızgınlık''lara seçim arefesinde camianın kararsızlığına sebebiyet vermeyeceğini, camianın olayları sağduyu ile karar vereceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!