Muammer Zülfikar: 'Hedefim dört büyüklerde oynamak'

Güncelleme Tarihi:

Muammer Zülfikar: Hedefim dört büyüklerde oynamak
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 18:11

Muammer Zülfikar: 'Hedefim dört büyüklerde oynamak'

Haberin Devamı

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)- A Milli Futbol Takımı'nın Antalya kampında yer alan Mersin İdmanyurdu kalecisi Muammer Zülfikar Yıldırım, milli takımda kalıcı olup şampiyonalarda uzun yıllar forma giymek istediğini belirterek, "Hedeflerimden birisi dört büyüklerde oynamak" dedi.
A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile salı günü oynayacağı maçın hazırlıklarına Antalya kampında devam etti. A Milli Futbol Takımı kampında ilk defa yer alan Mersin İdmanyurdu kalecisi Muammer, antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kendisini kamp kadrosuna alan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e teşekkür eden Muammer, "Emeklerimin karşılığını aldım. Beni buraya layık gördüğü için teşekkürlerimi sunuyorum. Ortam çok iyi, şampiyonaya hazırlanıyoruz" diye konuştu
Takım arkadaşlarıyla aralarında aile gibi çok güzel ortam olduğunu vurgulayan Muammer, kamp dönemini iyi geçirerek, EURO 2016 Avrupa Şampiyonası'na güçlü bir şekilde gitmek istediklerini söyledi. Çok çalıştığını anlatan Muammer, "Her zaman kalıcı olmak istiyorum. Bu çalışmamım sonucunda da formamı almak istiyorum ve devam etmek istiyorum. Bundan sonraki şampiyonalarda uzun yıllar milli takımda oynamayı hedefliyorum" dedi.
Muammer, "Artık genç yaşta değilim hedeflerimden birisi kalıcı olmak ve dört büyüklerde oynamak" diye konuştu. Milli takım kampında Tümer Nihat ve Tuncay'ın da yer aldığına değinen Muammer, eski milli futbolcuların kendilerine hem antrenörlük hem de ağabeylik yaptığını söyledi. Muammer, kampta eski milli futbolcuların kendilerine Avrupa ve dünya şampiyonası deneyimlerini anlattığını dile getirdi.
Muammer, milli takımdaki diğer kaleciler Volkan ve Harun ile ağabey kardeş gibi olduklarını ve aralarındaki güzel rekabetin performansa da olumlu yansıdığını belirtti.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!