MTV EMA SAHİPLERİNİ BULDU

Önceki gece düzenlenen MTV European Music Awards (EMA) sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Amsterdam’da düzenlenen ödül töreni için 280 milyonun üzerinde oy kullanılmış. Katılımın bu denli çok olmasından ötürü, EMA müzik piyasası için çok önemli. Kategorilerdeki adaylara şöyle bir bakınca, bu sene gerçekten ödül töreni epey kıyasıya mücadeleyle geçmiş görünüyor.

MTV EMA SAHİPLERİNİ BULDU

Gecenin sunuculuğunu üstlenen LMFAO’dan Stefan Kendal Gordy nam-ı diğer Redfoo, tüm matraklığı ile ödül törenini sunarken, bir ara kendini izleyenlerin üzerine atıp, onu taşıyanların elleri üzerinde saha içinde gezindi.

MTV EMA SAHİPLERİNİ BULDU

Gecede Katy Perry, The Killers , Snoop Dogg, Afrojack, Robin Thicke, Imagine Dragons , Kings Of Leon, Icona Pop, Bruno Mars ve gecenin yaramaz çocuğu Miley Cyrus canlı performanslarla ödül törenini renklendirdi. Özellikle son zamanlarda favorim olan Imagine Dragons’un MTV EMA’daki canlı performansı çok etkileyiciydi.

Haberin Devamı

MTV EMA kazananları şu şekilde;

EN İYİ ŞARKI: Bruno Mars – “Locked Out Of Heaven”

EN İYİ VİDEO: Miley Cyrus – “Wrecking Ball”

EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN: Macklemore & Ryan Lewis

EN İYİ KADIN ŞARKICI: Katy Perry

MTV EMA SAHİPLERİNİ BULDU

EN İYİ ERKEK ŞARKICI: Justin Bieber

EN İYİ POP: One Direction

EN İYİ CANLI PERFORMANS:
Beyoncé

EN İYİ HİP HOP :
Eminem

MTV EMA SAHİPLERİNİ BULDU

EN İYİ ROCK : Green Day

EN İYİ ELEKTRONİK : Avicii

EN İYİ ALTERNATİF : Thirty Seconds To Mars

EN İYİ GÖRÜNTÜ : Harry Styles

EN BÜYÜK HAYRAN TOPLULUĞU : Tokio Hotel

EN İYİ SAHNE : Linkin Park

EN İYİ PUSH : Austin Mahone

DÜNYA ÇAPINDA EN İYİ : Chris Lee

GLOBAL ICON : Eminem

Biraz klişe olacak belki ama, bir MTV müzik ödül töreni daha yoktur ki, skandal olmadan gece sonlansın. En son MTV Video Müzik Ödülleri töreninde danslarıyla uzunca süre konuşulan Miley Cyrus bu gecenin de yıldızıydı.

Haberin Devamı

MTV EMA SAHİPLERİNİ BULDU

Amsterdam’daki törende iki kere sahne alan Cyrus, performanslarında genel olarak sakin sakin şarkısını söylemesine rağmen, gecenin en önemli ödüllerinden biri olan En İyi Video Ödülünü kazanınca olanlar oldu. Ödülünü almak için sahneye gelen Miley Cyrus ödül konuşmasını kısa kesip, çantasından bir sigara çıkartıp, yakıp herkese teşekkür etti ve sahneden ayrıldı. Haliyle canlı yayında yaptığı bu hareketle bütün hafta yine tüm müzik dünyası Miley Cyrus’ı konuşacak. Cyrus’un yeni albümü “Bangerz” için pazarlama stratejisi sanırım hep aşırı ilgiden geçiyor.

MTV EMA SAHİPLERİNİ BULDU

MTV’nin popüler dünyasından çıkıp, popülerlikten pek de haz etmeyen büyük bir isime geçiyorum. Geçtiğimiz sene yaşadığı sağlık problemleriyle turnesinin bir kısmını iptal eden, plak şirketleriyle bir türlü anlaşamadığı için hazır olan! yeni albümünü yayınlamayan Morrissey’den sonunda güzel bir haber var. Ekim ayının ikinci haftası Penguin yayınlarından Morrissey’in otobiyografisini yayınladı. Kitap piyasaya çıktığından beri en çok satanlar listesinde en üstlerde yer alırken, müzik çevrelerince de pozitif eleştiriler aldı. En son içimi dağlaya dağlaya okuduğum Amy Wineouse’un babasının Amy hakkında yazdığı kitabı okuduktan sonra sanırım Moz bana ilaç gibi gelecek. Kitabın bir diğer önemli yanıysa, Penguin yayınevi Morrissey’in otobiyografini “Klasikler” arasından yayınlıyor. Zaten her attığı adımla, söylediği sözle “cool” olan Morrissey’e de ancak bu yakışırdı.

Haberin Devamı

MTV EMA SAHİPLERİNİ BULDU

Günün son haberi aslında son günlerdeki en büyük neşe kaynağım. Uzun zamandır merakla beklediğim “Meriva”nın ilk albümü “Hepberaberyalnız” geçtiğimiz hafta piyasaya çıktı. Albüm lansmanını 5 Kasım’da Babylon’da yapan grubun, Babajim Stüdyoları’nda kaydettiği ilk albümleri 11 şarkıdan oluşuyor. “Hepberaberyalnız” adlı albümlerinin ilk video klibi Ekim sonunda yayınlanan grubun, indie müzik piyasasına beklenen “taze kanı” getireceğine adım gibi eminim. Ne yapıp edin, Meriva’ya mutlaka kulak verin derim. Grubun yeni albümü “Hepberaberyalnız” Spotify üzerinden de dinlenebiliyor.

https://twitter.com/hkky

Yazarın Tüm Yazıları