Mttb’de Yetişenler Ülkeyi Yönetiyor

Güncelleme Tarihi:

Mttb’de Yetişenler Ülkeyi Yönetiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 13:08

KAYSERİ

Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Birlik Vakfının 30. Yıl kutlamalarına katıldı.
Birlik Vakfı’nın 30. Yıl Kutlamalarında bir konuşma yapan Karayel, MTTB’de öğrencilik yıllarında görev almış iki Cumhurbaşkanı ve bir Meclis Başkanının bulunmasının gururunu yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
" O dönemde, şu anki TBMM Başkanımız İsmail Kahraman MTTB Genel Başkanı, 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, İcra Konseyi Genel Sekreteri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise, Kültür Müdürü olarak hizmet etmişler.
MTTB’nin içerisinden böylesine önemli liderlerin çıkması, Teşkilatımızın geleceğine ışık tutmaktadır.
MTTB’yi destekleyenlere şükranlarımızı sunuyoruz.
Büyüklerimizin yanında yazılı olmayan ama ömür boyu, sürecek eğitime başladık. Neyin nasıl yapılması gerektiğini, hesapsızca dava için çalışmayı, karşılığını yalnızca Allah’tan umarak çalışmayı biz, siz değerli büyüklerimizden öğrendik, öğrenmeye de devam edeceğiz." dedi.
Programa ayrıca, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, Ak Parti MKYK Üyesi ve 24.Dönem Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Ak Parti İstanbul Milletvekillerinden Hayati Yazıcı, Burhan Kuzu ve Aziz Babuşçu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!