MTSO'dan 'Sanatta Biz' sergisi

Güncelleme Tarihi:

MTSOdan Sanatta Biz sergisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 10:30

MTSO'dan 'Sanatta Biz' sergisi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN, (DHA) - MERSİN Ticaret ve Sanayi Odası personeli, 'Sanatta Biz' isimli karma sergiyi sanatseverlerin beğenisine sundu.
Amatör olarak sanatla ilgilenen personelinin fotoğraf, heykel ve resimlerinden oluşan 30 eseri, MTSO Sanat Galerisi'nde sergilendi. Oda bünyesinde farklı meslek dallarında faaliyetlerini sürdüren Didem Özer, Dilek Kurtuluş, Murat Çakmak, Nur Uçgun, Orhan Çapan, Ruhi Akkuzu, Sadık Çağatay Güneş, Seda Şahbaz, Sinem Çam, Şeyda Şahin, Taner Bilgin, Yasemin Yanpar ve Zümrüt Yılmaz, ilk kez 'Sanatta Biz' ismi ile hazırlanan karma sergide bir araya geldi. İçel Sanat Kulübü Polifolk Korosu'nun mini konseriyle renk kattığı serginin açılışına MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO eski Meclis Başkanı Faik Burakgazi, MTSO Genel Sekreteri Kadir Dölek, Genel Sekreter Yardımcısı Yusuf Yel, Oda personeli ile çok sayıda sanatsever katıldı.
Sergi açılışında konuşan MTSO Sanat Galerisi Sorumlusu Seda Şahbaz, serginin Oda tarihinde bir ilk olduğunu ve insanları sanata teşvik etmeyi hedeflediklerini söyleyerek, "Mersin'de kurum galerisi olarak tekiz. Aktif galeriler arasında yer alıyoruz. Sanata sponsorluk yapan kurum olarak kente büyük bir hizmet veriyoruz. Öncelikli amacımız sanata dikkat çekmek. Kendi çapında sanatla uğraşan personelimizin eserlerini gün yüzüne çıkarmayı, sanata daha bilinçli şekilde devam etmelerini sağlamayı ve diğer insanları da özendirerek sanata teşvik etmeyi amaçlıyoruz" dedi.
Sergi sanatseverler tarafından ilgiyle izlenirken, sanatçılar günün anısına eserleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!