MTSO'dan ilçelere ziyaret

Güncelleme Tarihi:

MTSOdan ilçelere ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2018 10:18

MTSO'dan ilçelere ziyaret

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis ve Yönetimi, İlçe Oda Yönetimlerini ziyaret etti.
Ziyaretlerde Meclis Başkanı Hamit İzol birlik ve beraberlik vurgusu yaparken, Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ise ilçelerin gelişimi için tüm imkanları seferber edeceklerini söyledi. Tüm gün süren ziyaretlerde Anamur, Mut, Silifke ile Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Başkanları, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle bir araya gelindi. İlçelerde aynı zamanda Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz da ziyaret edildi.
Ziyaretler sonrasında kısa bir değerlendirme yapan MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin'in sorunlarını bugünden sonra ilçe odalarla birlikte değerlendireceklerini söyledi. İlçede yaşanan sorunların tüm kentin sorunu olduğunu vurgulayan İzol, "Yapacağımız görüşmelerde talepleri tespit ederek mümkün olduğunca üst makamlara taşıyıp konunun birlikte takipçisi olacağız. Mersin ilçeleriyle bir bütün. Bu nedenle birlikte hareket etmemiz önemli ve bu birlikteliği sağladığımıza inanıyorum. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler de bunun en önemli göstergesi" dedi.
MTSO Başkanı Kızıltan ise, Mersin'in ilçeleriyle bir bütün olduğunu ve kent ekonomisinin ortak atılacak adımlarla daha da güçlenebileceğini vurguladı. İlçe odalardan da ortak projeler yürütülmesi talepleri aldıklarını kaydeden Kızıltan, "İlçe odalarımıza her türlü imkanımızı yönlendirerek elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Bugüne kadar başta tarım olmak üzere çeşitli konularda ortak projeler yürütüldü. Önümüzdeki günlerde sık sık bir araya gelmeyi sürdüreceğiz. Birlikte ortak toplantılar düzenleyerek yol haritamızı birlikte belirleyip hedeflerimiz doğrultusunda lobi çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz" diye konuştu.
Ziyaretler, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!