MTSO Başkanı Başkanı Kızıltan'dan birliktelik çağrısı

Güncelleme Tarihi:

MTSO Başkanı Başkanı Kızıltandan birliktelik çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2018 13:02

MTSO Başkanı Başkanı Kızıltan'dan birliktelik çağrısı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)- MERSİN Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan, kent ekonomisinin ayağa kaldırılması, mevcut sorunların çözüme kavuşturulması ve siyasileri baskı unsuru oluşturulması adına birlikteliğin büyük önem taşıdığını söyledi.
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol ve yönetim kurulu üyeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret etti.
Mersin ESOB olarak ekonominin çimentosu, büyümenin ise fidanlığı olduklarını belirten Dinçer, şöyle konuştu:
"Bizler ne kadar çok büyür, ne kadar çok ticaret erbabı yetiştirirsek, o kadar kendimizi başarılı görürüz. Ancak günümüzde bakıyoruz, kurumlar arası dialog kopukluğu yaşanıyor, ortak hareket edilmiyor. Biz artık güçlü bir kent, güçlü bir ekonomi, güçlü bir esnaf, güçlü bir tüccar için, kent çarklarının daha iyi dönmesi, daha fazla üretim sağlanması ve daha fazla katma değer kazandırılması adına, başta TSO olmak üzere tüm kent dinamiklerinin ortak hareket etmesi gerektiğine inanıyorum. Bizler bu işbirliği için hazırız. Bizlerin birinci amacı önce kentimiz, önce kentlimiz. Bunu sağlamak zorundayız."
MTSO Başkanı Kızıltan ise kurumlar arası işbirliğini mutlak suretle gerçekleştireceklerini dile getirdi. Kent ekonomisinin ayağa kaldırılması, mevcut sorunların çözüme kavuşturulması ve siyasileri baskı unsuru oluşturulması adına birlikteliğin büyük önem taşıdığını kaydeden Kızıltan, "Biz yeni yönetim olarak tüm kent dinamikleri ile işbirliği içerisinde olacağız ve ortak çalışmaları hayata geçireceğiz" dedi.
MTSO Meclis Başkanı İzol’da özledikleri bu tek yumruk tablosunu yakalama adına bütün imkanlarını seferber edeceklerini kaydederek, şunları söyledi:
"Biz kendimizin değil, kentimizin geleceğini düşünüyoruz. Kötü ne varsa atacağız, iyi ne varsa kazanacağız. Bunun için işbirliği içerisinde olmak, tek yürek tek yumruk olmak çok önemli. Ayrıştırmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz, birbirimizi kazanacağız. Böylece hem kentimiz, hem kentlimiz kazanacak. Mücadelemiz bunun için"

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!