Mtosb Akademi’de İlk Ders Başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Mtosb Akademi’de İlk Ders Başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 11:52

MTOSB, BÖLGEDE YER ALAN FİRMALARA YÖNELİK VERECEĞİ EĞİTİMİ KAPSAYAN MTOSB AKADEMİSİ’NDE İLK DERS 14 OCAK 2016’DA BAŞLIYOR. EĞİTİM ANLAŞMASI, MTOSB BAŞKANI SABRİ TEKLİ VE AYA YÖNETİM VE GELİŞİM MERKEZİ KURUCUSU DR. OBENGÜL EJDER TARAFINDAN İMZALANDI.

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin (MTOSB), bölgede yer alan firmalara yönelik vereceği eğitimi kapsayan MTOSB Akademisi’nde ilk ders Ocak 2016’da başlıyor.
MTOSB’de yer alan firmalara eğitim desteğini amaçlayan MTOSB Akademisi’nin eğitim programı MTOSB ve AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilecek. MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi Kurucusu Dr. Obengül Ejder tarafından imzalanan eğitim anlaşması kapsamında ilk ders, 14 Ocak Perşembe günü verilecek. MTOSB bünyesindeki şirketlerin sahiplerine ve çalışanlarına yönelik olarak hazırlanan bir program olan “MTOSB Akademisi"nin eğitimi yıl sonuna kadar 10 farklı programla gerçekleşecek. MTOSB Konferans Salonu’nda düzenlenecek eğitim programlarına katılanlara sertifikaları da verilecek.
Öğretim Görevlisi Dr. Obengül Ejder, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, MTOSB bünyesindeki şirketlerin sahiplerine ve çalışanlarına yönelik olarak hazırlanan “Yetkin Geliştirme Programı” olan "MTOSB Akademisi"nin, üç farklı hedef kitle ve 10 eğitim programını kapsadığını bildirdi. Dr. Ejder, Akademi programı ile ilgili detay ve süreç bilgilendirmelerinin 14 Ocak Perşembe günü gerçekleşeceğini belirtti. Ejder, "Şirket sahipleri ve üst düzey yöneticileri", "orta düzey yöneticiler" ve "çalışanlar" olmak üzere 3 farklı hedef kitlesi bulunan MTOSB Akademi’nin ilk programında, şirket sahipleri ve üst düzey yöneticiler için "Aile Şirketleri Neden Batar" konu başlığının yer alacağını ve hedef kitlenin Firma Sahipleri ve Yönetici Ortak konumundaki aile bireyleri olduğunu kaydetti.
MTOSB Başkanı Tekli ise “MTOSB Yönetim Kurulu olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Bölgemiz firmalarının çalışanları için AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi işbirliğinde hazırladığımız ve 2016 yılı sonuna kadar devam edecek olan eğitim programının bölgemizde çalışanlara katkılar sunacağını düşünüyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!