MTO üyelerine indirimli yakıt

Güncelleme Tarihi:

MTO üyelerine indirimli yakıt
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2016 12:09

MARMARİS Ticaret Odası ile (MTO) kentteki bazı akaryakıt firmaları, oda üyelerinin indirimli yakıt alabilmesine olanak sağlayacak bir protokole imza attı.

Haberin Devamı


MTO ve kentteki bazı akaryakıt firmaları, odada bir araya geldi. MTO üyelerinin indirimli yakıt alabilmesine olanak sağlayacak protokole imza atıldı. ÖTV'siz mazot için de çalışmalara başladıklarını söyleyen MTO Başkanı Mehmet Baysal, "Deniz taşımacılığında ÖTV'siz mazot olarak anılan, mazot giderlerindeki destek sektöre çok büyük katkı sağlıyor. Aynı ÖTV'siz mazotun turizmin kara taşımacılığı sektöründe hizmet verenler içinde sağlanması için oda olarak girişimlerde bulunduk. Bu konunun da takipçisi olacağız" dedi.


ÜYELER FAYDA SAĞLAYACAK
Protokol hakkında da bilgi veren Baysal, "Turizmde yaşanan sıkıntılardan dolayı, üyelerimize bir nebze olsun destek vermek amacıyla bu protokolü imzaladık. Türkiye'deki odalar bazında ilk defa böyle bir protokol imzalanıyor. Umarın ülkemizdeki tüm odalara da örnek teşkil eder. İlçemizdeki oda üyelerimiz protokol imzaladığımız üç firmadan istediği istasyonu tercih ederek, yüzde 5 ila 6 arasında indirimli akaryakıt alabilecek. Yıl bazına oranlayacak olursanız yüklü bazda taşımacılık yapan firmalarımıza 5-6 bin lira kar sağlayacak. Bu da turizmden kaynaklı yaralarına bir nebze de olsa fayda sağlayacak" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!