MP Antalyaspor Semih Şentürk'le sözleşme imzaladı

Güncelleme Tarihi:

MP Antalyaspor Semih Şentürkle sözleşme imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2014 18:50

Medical Park Antalyaspor'da günlerdir ertelenen imza, bugün atıldı. Kırmızı beyazlı kulüp, daha önce prensipte anlaştığı Semih Şentürk'ü 1.5 yıllığına renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki imza törenine Başkan Gültekin Gencer, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, yöneticiler Hakan Mavi ve Yıldıray Yılmaz ile Semih Şentürk katıldı.


"AMRABAT 2 GÜN İÇİNDE NETLİK KAZANIR"
Lig TV'nin de canlı yayınladığı imza töreninde konuşan Başkan Gencer, "Semih için pek kolay olmadı. Uzun yıllar Fenerbahçe forması giydi. Yıllar sonra da ilk transferini yaptı ve bizi seçti. Bu da bizi gururlandırdı. Burada bize katkı sağlayacağına inanıyoruz. Aynıca Amrabat'ın İstanbul dışına çıkmak istememesi, işimizi biraz zorlaştırıyor. Bir iki gün içinde netlik kazanır" dedi.

Kendisini 1,5 yıllığına Antalyasporlu yapan imzayı atan Semih Şentürk de burada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve şöyle dedi: "Burada olmaktan gurur duyuyorum. Benim transferimde emeği geçen başta Başkan Gültekin Gencer ve Samet Aybaba olmak üzere teşekkür ediyorum. Karmakarışık duygular içindeyim. İyi şehir ve iyi bir takıma geldiğimi düşünüyorum. İlerleyen günlerde de taraftarımızla tanışacağım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!