Mourinho yine rakibe çattı

Güncelleme Tarihi:

Mourinho yine rakibe çattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2010 14:19

Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho (47), Şampiyonlar Ligi 2. turunda karşılaşacakları eski takımı Chelsea'nin “hala kendisinin taktikleriyle oynadığını” söyledi.

Haberin Devamı

2004-2007 yılları arasında Chelsea'yi çalıştıran Portekizli Mourinho, UEFA'nın resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, “Chelsea benim için sır değil, maçtan önce ısınırken bile benim dönemimdeki gibi ısınıyorlar. Duran toplarda da benim dönemimdeki gibi pozisyon alıyorlar” dedi.

Chelsea'nin bazen 4-4-2 elmas düzeniyle, bazen de 4-3-3 oynadığını belirten Mourinho, “Ben de Chelsea'deyken aynı taktiklerle oynardım” diye konuştu.

Chelsea'de sadece İvanoviç ve Anelka'nın kendisi teknik direktörken kadroda bulunmadığını kaydeden Mourinho, “Diğerleri, Petr Cech, Carvalho, Terry, Ashley Cole, Essien, Mikel, Drogba, Malouda, Joe Cole, Kalou hep benim dönemimin oyuncuları. Nasıl oynadıklarını, nasıl düşündüklerini biliyorum. Onlar da benim nasıl antrenman yaptırdığımı, takımımı nasıl hazırladığımı biliyorlar” dedi.

Haberin Devamı

Mourinho, “Chelsea benim için sırları olan bir takım değil. Aynı zamanda ben de onlar için sır değilim. Benim için de onlar için de kolay olacak” ifadesini kullandı.

Jose Mourinho, 2004-2007 yılları arasında Chelsea'de teknik direktörlük yaptıktan sonra Inter takımının başına geçti. Chelsea, Mourinho döneminde 2'si Premier Lig şampiyonluğu (2005-2006) toplam 6 kupa kazandı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Chelsea ile Inter takımları 24 Şubat'ta Milano'da, 16 Mart'ta Londra'da karşılaşacak.

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!