Mourinho onu istiyor!

Güncelleme Tarihi:

Mourinho onu istiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 11:56

Euro 2016’ya sayılı günler kala transfer piyasasındaki hareketlilik de giderek artıyor. Mourinho’nun işbaşı yapmasının ardından kolları sıvayan Manchester United ilk olarak Valencia’nın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Andre Gomes için 30 milyon poundluk teklifte bulundu. Old Trafford’a getirilmeye çalışan Portekizli oyuncuyu, Barcelona, Napoli, Manchester City ve Juventus da istiyor.

Haberin Devamı

İşte haftanın öne çıkan transfer dedikoduları;
-Zlatan yuvaya dönebilir:
Paris Saint Germain’nden ayrıldıktan sonra ismi Manchester United’la anılan İsveçli golcü Zlatan İbrahimovic için çok farklı bir iddia ortaya atıldı. Golcü futbolcunun, İngiliz ekibiyle anlaşamaması durumunda yetiştiği Malmö’ye döneceği öne sürüldü.

-Aubameyang, Ada’ya hazır: Dortmund’la harika bir sezon geçiren Aubameyang’ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu. İsmi en çok Arsenal’le anılan futbolcunun Gabon milli takımından arkadaşı Daniel Cousin oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cousin, “pek çok teklif var. Ama Aubameyang, Ada’ya hazır. Özellikle iki Manchester takımı da onu çok istiyor.” Dedi.

-Lewa’nın yerine Higuain: Alman ekibi Bayern Münih golcü arayışlarını sürdürüyor. Lewandowski’nin ayrılıp Real Madrid’e gitme ihtimalini göz önünde bulunduran Bavyera temsilcisi, Napoli ile muhteşem bir sezon geçiren Higuain için harekete geçti. Transferin 80 milyon Euro’ya biteceği de en büyük iddialar arasında.

-Klopp’un gözdesi Dahoud: Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp bu kez gözünü Mahmoud Dahoud’a dikti. Kariyerini M.Gladbach’ta sürdüren 20 yaşındaki orta saha oyuncusunu uzun zamandır takip eden Klopp, bu transferi bitirmeye de oldukça yaklaştı.

-Babasının yanına gidebilir: A.Madrid’le büyük başarılar elde eden teknik direktör Diego Simeone bu kez oğlu Giovanni Simeone’yi transfer edebilir. River Plate’te forma giyen Giovanni’nin muhteşem performansına kayıtsız kalamayan baba Simeone’nin en önemli rakibi ise Benfica.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!