Mourinho beni istedi

Güncelleme Tarihi:

Mourinho beni istedi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2011 23:23

Siyah beyazlıların yeni gocüsü, “Mourinho’nun beni istediğini biliyordum, kendisinin bende ayrı bir yeri var” dedi.

Haberin Devamı

beşiktaş’ın yeni transferi Hugo Almeida, siyah beyazlılara gelmeden dünyanın en önemli hocalarından birisi olan ve Real Madrid’i çalıştıran Jose Mourinho’nun kendisini istediğini söyledi. antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Almeida şunları söyledi:

Transferimle ilgili kararı ben verdim

Transferimle ilgili kararı kendim verdim. beşiktaş’a evet demeden önce birkaç opsiyon vardı. Bütün kararları  kendim alıyorum. Şu anda aldığım kararın ne kadar doğru olduğunu daha iyi  anlıyorum. Buraya geldiğim için, mutluyum. Burada olduğum süre içinde de elimden gelen her şeyin fazlasını yapacağım.

Real Madrid’de oynamayı isterim

Mourinho’nun beni istediğini biliyordum, kendisinin benim için ayrı bir yeri var. Onun’la Porto’da üst seviyelere çıktım. Real Madrid’den bana gelen resmi teklif yoktu, sadece Mourinho’nun beni istediğini biliyordum. Yani Mourinho’nun isteği doğrultusunda Real Madrid de beni istiyordu. Benim de her futbolcu gibi R.Madrid’de oynama hayalim var.

Haberin Devamı

Her maçı final gibi düşünmeliyiz

beşiktaş’a gelmemde 2 neden vardı. Birincisi beşiktaş’ın Avrupa Ligi’nde oynayacak olması ve benim bu kupada yer almak istemem. İkincisi Portekizli futbolcuların burada olması. Ancak her şeyden önemlisi beşiktaş’ın Avrupa Ligi’ni kazanmak istemesi. Her maçı final havasında sadece o maçı düşünerek geçirirsek, işlerimizi  doğru yapmalıyız.

alex’in adını daha önce duymuştum

beşiktaş’a gelmemde Quaresma’nın etkisi çok büyük. Onunla uzun bir süre görüştüm. Gelmeden önce birçok Avrupa takımından teklifler vardı. Ancak buraya geldiğim için çok mutluyum. Doğru bir karar aldığımı düşünüyorum. beşiktaş’a gelmeden de fenerbahçe’de oynayan alex de Souza’yı duydum ama kendisini tanımıyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!