Motta'dan taraftara mesaj var

Güncelleme Tarihi:

Mottadan taraftara mesaj var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2014 12:20

Beşiktaş'ın Brezilya'nın Corinthians Kulübü'nden 2+1 yıllığına renklerine bağladığı Ramon Motta, Fulya Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Haberin Devamı

Geride kalan sezonda siyah-beyazlı takımda kiralık olarak forma giyen Brezilyalı savunma oyuncusu, yapılan kan tetkiklerinin ardından iç hastalıkları, kulak-burun-boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi, akciğer ve efor testlerine tabi tutuldu.

Sağlık kontrolünün ardından basın mensuplarına konuşan Motta, Beşiktaş'ın bonservisini almasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Kulübüme çok teşekkür etmek istiyorum, benim için gerçekten çok uğraştılar. Uzun bir süreç oldu. Taraftarın bana olan ilgisine ve sevgisine, sahada şampiyonluklar ve başarılar kazanarak teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Takım arkadaşlarından yaklaşık 1 hafta sonra kampa katılmanın kendisini olumsuz etkilemeyeceğine inandığını kaydeden tecrübeli futbolcu, "Fizik olarak çok iyi durumdayım ve çabuk toparlayan bir oyuncuyum. Maçların başlayacağı zamana kadar hazır olacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

Sezonu rakiplerine oranla daha erken açmalarını da değerlendiren Ramon Motta, "Ben kötü bir etki yaratacağını düşünmüyorum. Aslında bizim için avantaj da olabilir. Takım olarak birbirimizle daha çok zaman geçireceğiz, bu da uyum sürecini kısaltacaktır" ifadelerini kullandı.

Yapılması muhtemel yeni transferlerin takıma geç katılacak olmasının kendilerini olumsuz etkilemeyeceğini de kaydeden Motta, sözlerini şöyle noktaladı: "Bu sene Dünya Kupası'ndan dolayı da takvimler biraz şaştı. Bizim zaten çok iyi bir takımımız vardı, biz birbirine güvenen bir ekibiz. Başarılı olacağımıza inanıyoruz. Transferler tabi ki çok önemli. Alınacak oyuncuların da kaliteli ve hazır olacaklarını düşündüğüm için herhangi bir sıkıntı yaşanacağına inanmıyorum."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!