Motosikletli soyguncular Kağıthane'de ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Motosikletli soyguncular Kağıthanede ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2017 11:45

Motosikletli soyguncular Kağıthane'de ortaya çıktı

Haberin Devamı

 

Kağıthane'de bir market silahlı ve kasklı 2 kişi tarafından soyuldu. Soyguncular silah zoruyla kasada bulunan yaklaşık 7 bin 500 lirayı  alarak motosiklet ile kaçtı. Polis soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı. Marketteki silahlı soygun, güvenlik kameralarının kaydına da girdi.  Ersan San/İstanbul, (dha)

 


 

 


 



Ersan SAN/İSTANBUL, (DHA) Kağıthane'de bir market silahlı ve kasklı 2 kişi tarafından soyuldu. Soyguncular silah zoruyla kasada bulunan yaklaşık 7 bin 500 lirayı  alarak motosiklet ile kaçtı. Polis soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.


 

MOTOSİKLETLE

Olay, Kağıthane Gürsel Mahallesi Nurtaç Caddesi üzerinde saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Motosiklet ile markete gelen silahlı ve kasklı 2 soyguncu market görevlilerini tabanca ile tehdit etti. Silah zoruyla kasayı açtıran soyguncular içinde bulunan yaklaşık 7 bin 500 lirayı aldı ve yine aynı  motosikletle kaçtı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, kaçan soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.


 

SOYGUNCULAR KAMERADA

Marketteki silahlı soygun, güvenlik kameralarının kaydına da girdi.  Görüntülerde 2 kişinin motosikletle markete gelmesi, başlarındaki motosiklet kaskı çıkarmadan içeri girişleri  ve hızla çıkışları görülüyor.


(FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!