Motosiklet tutkunu Lita

Güncelleme Tarihi:

Motosiklet tutkunu Lita
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 12:52

Motosiklet tutkunu Lita

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ANTALYA'da oturan ve fotoğrafçılık yapan Bilal Mandacı ve labrador cinsi 2.5 yaşındaki köpeği Lita katıldıkları Eğirdir Motosiklet Festivali'nde ilgi odağı oldu.

Eğirdir'de düzenlenen Motosiklet Festivali'ne katılan Bilal Mandacı ve köpeği 'Lita' ilgi odağı oldu. Sahibi gibi motosiklet tutkunu olan Lita onunla birlikte bugüne kadar birçok festivale katıldı.

Bilal Mandacı, "Lita ile doğduğu günden bugüne birlikteyiz. 1.5 aylıkken kendiliğinden motosikletime atladı. Önce motosikletimin önüne biniyordu, bir gün kendiliğinden arka koltuğa geçti. Eşimle birlikte seyahat edeceksek motosikletin önüne kendiliğinden geçer. Eşim yoksa Lita motosikletin arkasına hemen yerleşir. Aslen İstanbulluyum. Daha önceden İstanbul'dan festivallere katılıyorduk. Şimdi ise Antalya'da yaşıyoruz. Bugüne kadar Lita ile en az 20 bin kilometre yolu birlikte kat etmişizdir. Motosiklet nasıl bir tutku ise Lita da benim için öyle bir tutku. Lita'da da motosiklet tutkusu oluştu. Birlikte mutluyuz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!