Motosiklet geçiş ücretlerinde indirim 

Güncelleme Tarihi:

Motosiklet geçiş ücretlerinde indirim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 17:00

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden motosiklet geçiş ücretlerinde indirim geldi. KGM Basın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından yapılan açıklamada, "6. Sınıf araçlar için uygulanacak ücretlerde değişikliğe gidildi.

Haberin Devamı

Otoyollar ile Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinden 6. Sınıf HGS etiketi ile geçiş yapan L3, L4, L5 ve L7 sınıfı araçlar 1. sınıf araç geçişlerinin yüzde 50'si oranında ücretlendirilecek" denildi. 

Bu kapsama giren araçların, motosikletler olduğu belirtildi. 

KGM tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), sorumluluğu altında bulunan "Otoyollar ile Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri ve Erişme Kontrolünün Uygulandığı Karayollarında, Geçiş Ücretlerinin Belirlenmesi ve Uygulanması" na ilişkin yönetmelikte, 6. Sınıf araçlar için uygulanacak ücretlerde değişikliğe gidildi. Buna göre, otoyollar ile Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinden 6. Sınıf HGS etiketi ile geçiş yapan L3, L4, L5 ve L7 sınıfı araçlar 1. sınıf araç geçişlerinin yüzde 50'si oranında ücretlendirilecek. Karar, 24.10.2015 tarihi saat 00.00'dan itibaren uygulanacak." 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!