Motorsporları sevenlere iyi haber

Güncelleme Tarihi:

Motorsporları sevenlere iyi haber
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2016 10:45

Miami merkezli bir teknoloji ve dijital medya şirketi olan Motorsport.com, TurkiyeF1.com`u bünyesinde yayın hayatına başlıyor.

Haberin Devamı

Yapılan anlaşmaya göre Motorsport.com, Formula 1, Dünya Ralli Şampiyonası, MotoGP, Dünya Dayanıklılık Şampiyonas, Formula E ve ulusal yarış serileri başta olmak üzere birçok yarış serisi ile ilgili haber, video, fotoğraf gibi içerikleri motorsporları takipçelerine sunacak olan Türkçe tabanlı edisyonu Motorsport.com/Türkiye`yi hayata geçirecek.

TurkiyeF1.com CEO`su ve Motorsport.com Türkiye`nin yeni direktörü Cihangir Perperik, “Motorsport.com`un, dünyanın en hızlı gelişmekte olan ve genç ve dinamik nüfusuyla en çekici pazarlarından biri durumundaki Türkiye`ye bizimle birlikte girmesinden gurur duyuyorum. TurkiyeF1.com olarak, yaklaşık 20 yıldır Türkiye`de, başta Formula 1 olmak üzere, motorsporları konusunda ilgiyi ve farkındalığı artırmak için büyük gayret gösteriyoruz. Artık, Motorsport.com`un inanılmaz global gücü ve zengin içeriğiyle bizim Türkiye pazarındaki tecrübemiz biraraya gelince bu hedefimize ulaşmak için çok daha hızlı yol olacağız ve motorsporlarının Türkiye`deki güçlü sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Motorsport.com Avrupa Başkanı Filippo Salza: “Dünyanın en çok okunan motorsporları web sitesi olma vizyonumuza destek olması açısından, Türkiye, 80 Milyon  civarında olan ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu nüfusuyla, firmamızın gelişimi açısından bizim için büyük önem arzeden bir pazar ve gelişmiş bir sosyo-ekonomik bölgedir. “Motorsport.com-Türkiye`nin pazara girişi, Türk yarışseverlere en üst seviyede F1, MotoGP, Dünya Dayanıklılık Şampiyonası (WEC), Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) ve diğer zengin motorsporları içeriğini sunacaktır” diye konuştu.

Motorsport.com–Türkiye Mayıs 2016`da yayın hayatına başlayacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!