Motorola'nın yeni telefonları böyle olacak!

Güncelleme Tarihi:

Motorolanın yeni telefonları böyle olacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 07:44

Motorola, bu yıl içinde 5 farklı seri altında tam 9 telefonu satışa çıkartacak. İşte o telefonlar!

Haberin Devamı

Motorola'nın 2017 yol haritası belli oldu. Özellikle son dönemde ülkemizde de Lenovo ile büyük bir atak gördüğümüz Motorola modelleri, bu yıl içinde de karşımıza fazlasıyla çıkmaya devam edecek. Motorola, 2017 yılı içinde tam 9 akıllı telefonu piyasaya sürmeyi planlıyor. Evan Blass'ın sunumdan paylaştığı bir kesitte Z, X, G, E ve C serisi altında tam 9 telefon görünüyor.

En üst segment olarak Z serisini görüyoruz. Burada Moto Z2 Play ve Z2 Force yer alıyor. 5.5 inç Full HD ekran ve Moto Modlarıyla dikkat çeken telefonlar, ShatterShield ekranla gelecekler. Z2 Force'da Snapdragon 835 yer alıyor ve gigabit LTE desteği getiriyor.

Motorolanın yeni telefonları böyle olacak

Haberin Devamı

X ailesinde Moto X (2017)'yi tek başına görüyoruz. Bazı başka sızıntılara göre bu telefon Moto X4 adıyla da karşımıza çıkabilir. Bu telefonda da 5.2 inç Full HD ekran ve SmartCam yer alacak. Ayrıca telefonun kavisli kenarlara sahip olacağı da iddia ediliyor.

Listede biraz daha aşağı indiğimizde, burada GS ve GS+ olarak iki model daha görüyoruz. Bu telefonlar da 5.2 inç ve 5.5 inç Full HD ekranlarla gelecek. GS modeli tamamen metal kaplamaya sahip olacakken, GS+'da da çift kamera yer alacak.

Son iki aile olan E ve C ise, daha çok uygun fiyatlı ve giriş segmenti telefonlardan oluşuyor. Burada Moto E, 5.0 inç 720p ekran, 2.5D cam ve parmak izi okuyucu özellikleriyle görünüyor. Ayrıca Moto E Plus olan diğer model de 5.5 inç HD ekranın yanında 5000 mAh kapasitesinde bataryasıyla dikkat çekici duruyor.

Moto C ve Moto C Plus ise, 5 inç 480p ve 720p ekranlarıyla giriş kategorisinde. Her iki telefon da 4G desteği gösteriyor ve C Plus modelinde yine 4000 mAh gibi geniş bir batarya yer alıyor.

Telefonlar muhtemelen kısa bir süre içerisinde resmi olarak da tanıtılacak. Ardından da birkaç ay içinde pazara sunulduğunu göreceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!