Motor kazası geçirdi

Kısa süre önce kendine yeni bir motosiklet alan Mine Kalpakçıoğlu, geçtiğimiz hafta Bebek’te kaza geçirmiş.

Karşısına aniden bir kedinin çıkması üzerine kontrolü kaybedip motordan düşen Mine Hanım’ın yüzünde ve kolunda çizikler, ayak kemiğinde de çatlak oluşmuş. Eski sevgilisi Efe Önbilgin’le aşk tazeleyen Kalpakçıoğlu, kazadan beri evden dışarı adımını atmıyormuş.

Lütfen gelme Ayşe

30 Mart doğumlu ünlü şarkıcı Yalın, doğum gününü yakın dostlarıyla Antalya-Hillside Su’da geçirmeyi planlıyor. Parti mekanına da çoktan karar verilmiş. Otelin en üst katında yer alan, özel partilere çok uygun olan 9,5 Hafta suiti, günler öncesinden ayırtılmış. Yalın, 28’inci yaşını bu suitte vereceği partiyle kutlayacakmış. Duyduğuma göre davetliler arasında manken Tülin Şahin, eşi Mehmet Özer ve fotoğraf sanatçısı Nihat Odabaşı da varmış. Bu arada Yalın’a yakın çevrelerden aldığım bilgiye göre, aralarında çıkan aşk dedikodularından sonraAyşe Özyılmazel’den partiye katılmaması istenmiş...

TRIO SAHNEDE

Kerem Görsev, Kağan Yıldız (bas) ve Cengiz Baysal’dan (davul) oluşan Kerem Görsev Trio, 10 Nisan’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde müzikseverlerle buluşacak. Saat 20.30’da başlayacak konser için yerinizi şimdiden ayırtın derim.

Kemancı kız

Etiler Keops’ta, kemanıyla müşterilerini hareketli geceye hazırlayan, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek eğlence öncesi onların sakin dakikalar geçirmelerini sağlayan kemancı bir kız var. Adı Nil... Pek çok popüler eseri kemanıyla yorumlayan Nil’i geçtiğimiz hafta sonu dinleme fırsatı buldum. Bana kalırsa gerçekten gelecek vaat eden bir isim, fırsat bulursanız mekana uğrayın ve bir dinleyin derim.

Silivri’de form tutuyor

Bir aydır Silivri’deki evinde kalan Selma Türkeş, bu kısa süre içinde epey de kilo vermiş. İşin sırrı ise evinin yakınındaki Klassis Otel’miş! Türkeş, her fırsatta otelin spa ve fitness salonunda alıyormuş soluğu... Bu sayede fazlalıklarından büyük oranda kurtulan Türkeş’e rastlayan bir arkadaşım, "Kendisini tanımakta güçlük çektim" dedi. Bu büyük değişimi görmeyi biz de sabırsızlıkla bekliyoruz doğrusu...

Dünyaya açılacak

Sunset Restaurant’ın sahibi Barış Tansever, uluslararası bir marka olma yolunda... Amerika’ya giden ve 10 gün boyunca New York’ta kalan Tansever, bu sürede biri Amerikalı diğeri İtalyan olmak üzere iki ayrı yatırımcı grupla görüşmüş. Sunset’e ortak olmak isteyen İtalyanlar’ın yanı sıra Amerikalılar’la da Dubai, Londra ve Milano’da restoran zinciri kurmayı planlıyormuş.

Çocuklar için DJ oldu

Önceki akşam, içinde okuma isteği olan ancak maddi imkansızlıklar yüzünden eğitimine devam edemeyen çocuklarımıza destek amacıyla kurulan TOÇEV yararına bir gece düzenlendi. Bebek’teki Lulu’s Cafe’de gerçekleşen davette Nalan Aksoy da DJ kabinindeydi... Gecenin organizasyonuna imza atan Uğur Batur, Lulu’s’un sahibi Aslı Saçar’a böyle anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptığı için teşekkür etti.

Sosyete sıra gecesinde

Etiler Çalıkuşu Kebap Salonu’nun üst katında çarşamba geceleri düzenlenen sıra gecelerine sosyete büyük rağbet gösterdi. Geçtiğimiz gece mekanda düzenlenen sıra gecesine aralarında Bülent Ersoy ve Yılmaz Ulusoy’un da bulunduğu birçok ünlü isim katıldı. Yer sofrası kurulan, çiğköfteler ve yöresel yemeklerin yapıldığı sıra gecesi için sosyetenin de ünlü simaları kuyruğa girmiş durumda...

Podyuma dönmeye hazır

1,5 ay önce doğum yapan ve bir kızı olan Sinem Güven, eski formuna çabuk kavuştu. Ünlü mankene önceki gün saat 16.00 sularında Akmerkez’de rastladım. Tek başına dolaşıyor, vitrinleri inceliyordu. Hamilelik süresince aldığı kilolardan tamamen kurtulmuş görünen Güven, podyuma çıkmaya hazır gibiydi...

Parti sürüyor

Rhythms of The Island Parties by Malibu parti serisi devam ediyor. 12 Nisan akşamı Ankara-Saklıkent’te verilecek yeni partide yine dünyaca ünlü isimler sahne alacak. Unilife Organizasyon tarafından gerçekleşecek gecenin starları ise geçen yıl "Elektro" parçasıyla çıkış yapan, bu yıl da "Out of Time" ve "Fiesta Elektronika" single’larıyla Avrupa müzik listelerinde üst sıralara oturan Outwork ile Benassi Bros solisti Dhany olacak.
Yazarın Tüm Yazıları