Moshoeu krizi

Güncelleme Tarihi:

Moshoeu krizi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

20 gün gecikmeyle gelen siyahi futbolcu, 1 yıl için net 1 milyon 250 bin dolar isterken, sarı lacivertli kulüp vergisi içinde 1 milyon dolar önerdi. Taraflar bugün bir kez daha görüşecek.

Cemil Turan'la görüştü

Fenerbahçeli Moshoeu, 20 günlük gecikmenin ardından, dün İstanbul'a gelirken, sarı lacivertli yöneticilerle yaptığı ilk görüşmede anlaşma sağlayamadı. Dün sabah saatlerinde İstanbul'a gelen Moshoeu, saat 16.00'da menajeri Hasan Çolakoğlu ile birlikte Dereağzı Tesisleri'ne giderek, İdari Menajer Cemil Turan ile pazarlığa oturdu.

Aradaki fark büyük

Moshoeu, Fenerbahçe'den 1 yıl için net 1 milyon 250 bin dolar isterken, Cemil Turan vergisi içinde 1 milyon dolar önerdi. 2 saat süren pazarlık sırasında Turan taviz vermeyince, Moshoeu düşünmek için süre isteyip, görüşmeyi noktaladı. Cemil Turan daha sonra Başkan Aziz Yıldırım ile bir araya gelip, pazarlığın detaylarıyla ilgili bilgi verdi.

Bonservisi 2 trilyon

Fenerbahçe yönetimi, Moshoeu ile bugün bir kez daha masaya oturacak. Alınan bilgilere göre sarı lacivertli yönetim, 1 milyon dolarda ısrar edecek. Anlaşma sağlanamazsa, Moshoeu, 2 trilyon lira bonservis bedeliyle satış listesine konacak. Siyahi futbolcu, 20 Temmuz'a kadar kulüp bulamadığı taktirde 400 milyar liraya imza atmak zorunda kalacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!