MOSBPARK açıldı

Güncelleme Tarihi:

MOSBPARK açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 14:35

MANİSA Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü'nün yeni modern kampus alanının açılış töreni yapıldı. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, yeni kampus alanının bir yaşam merkezi haline geldiğini belirterek, sanayiciye daha iyi hizmet vereceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Manisa OSB'nin yeni kampus alanı açılışı yapıldı. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sait Türek, AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Manisa OSB yönetim kurulu üyeleri, sanayiciler ve çok sayıda davetli açılışa katıldı. Yeni modern kampus alanını tanıtan Manisa OSB Başkanı Türek, OSB'lerin üretim merkezinin yanı sıra yaşam merkezi olması gerektiğini dile getirdi. Türek, "Hayatımızın büyük bir çoğunluğunu geçirdiğimiz işletmelerimizden bir an olsun çıkmak, nefes almak, moral motivasyon toplamak için gerekli tesisleri yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar geçen süre zarfında da banka, kafe, restoran, eczane ve marketimiz ile PTT şubemiz de yeni yerlerinde faaliyetine başladı. Yaklaşık 50 bin metrekarelik alan üzerine bu kampüsü kurduk. 4 bin 500 metrekarelik yaklaşık 100 araç kapasiteli kapalı otoparka da sahip olan yeni idari binamızda daha kaliteli hizmet vermek için çalışmaya devam ediyoruz. İtfaiye, laboratuvar ve güvenlik birimlerimizin yer aldığı 800 metrekarelik teknik hizmetler binamızda, saha ekiplerimizin çalışmalarını yönetiyoruz" dedi.
Bilim Sanayi Teknoloji Müdürlüğü'nün bu alana taşındığını söyleyen Türek; bu alanda banka şubeleri, tıp merkezi, kafe restoran ve beş dükkanın hizmet vermeye başladığını belirtti.
Açılışların yanında MOSBPARK'ın altyapısını güçlendirmek için fiber optik iletişim altyapı projesi ile sağlık ve spor kulübünün de temeli atıldı. Tütrek bu alanda restoran, spa, spor tesisleri, yüzme havuzu ve tenis kortlarının yer alacağını açıkladı. Sağlık ve spor kulübünün yanı sıra kongre merkezi yapmayı hedeflediklerini kaydeden Türek, "800-1000 kişi kapasiteli bir kongre merkezi yapacağız. Böylece kampus alanı inşaatımız tamamlanmış olacak" dedi.

Haberin Devamı

VALİ BEKTAŞ'TAN ÖVGÜ

Açılış töreninde konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Ege Gümrük Ticaret Bölge Müdürü Kaptan Kılıç, Manisa'nın gümrük hacminin fazla olduğunu belirterek, kentin Türkiye ekonomisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da, MOSBPARK'ın örnek bir kampus haline geldiğini belirterek, "Manisa ölçeğinin üstünde bir standartta güzel işler yapılmış. Her şey bir arada çözülmeye çalışılmış. OSB okul yönetimini, sağlığı, lokantacılığı bizden iyi yapıyor. Biz onlardan öğrenmeye devam ediyoruz. Manisa'ya Türkiye'ye örnek bir yönetim anlayışı ortaya koyanları kutluyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Manisa OSB sağlık spor kulübü temeli atıldı. Ardından Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, yönetim kurulu üyesi sanayicilerle birlikte pasta kesti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!