MOSB Enerji Santrali'ne inceleme gezisi

Güncelleme Tarihi:

MOSB Enerji Santraline inceleme gezisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 17:58

MOSB Enerji Santrali'ne inceleme gezisi

Haberin Devamı

MANİSA'nın Yunusemre Belediyesi Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyonu üyeleri ile Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Mühendislik Fakültesi öğrencileri, Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi'nde inceleme yaptı.

MOSB Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi'nde, Yunusemre Belediyesi Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyonu üyeleri ile CBÜ Mühendislik Fakültesi öğrencilerince inceleme yapıldı. Heyet, tesisin çalışmaları hakkında MOSB Enerji General Menajeri Güven Gürtunca'dan bilgi aldı.

İnceleme gezisinin özellikle öğrenciler açısından son derece verimli geçtiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, bu tür ziyaretlerin süreceğini ifade etti. Uygur, "Komisyon üyelerimiz ve CBÜ Mühendislik Fakültesi öğrencileri ile ortak geliştirdiğimiz proje ile MOSB Enerji'de gerçekleştirilen elektrik üretimi hakkında geniş çaplı bilgi aldık. Burada üretilen elektrik sayesinde Organize Bölgemiz düzenli elektrik hizmeti alıyor. Ayrıca kontrol paneli odasında inceleme gezisine katılan öğrencilerimize ayrıntılı bilgiler verilerek, faydalı bir gezi olması sağlandı" dedi.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!