Moral toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Moral toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2006 00:00

F.Bahçe yönetimi, kötü gidişe son vermek için dünkü idmanın ardından futbolcularla bir araya gelip moral verdi. Başkan Aziz Yıldırım, Daum’la yaptığı görüşmede, "Sizlere inanıyoruz" dedi.

KUPADA Erciyesspor, ligde de Kadıköy’de Ç.Rizespor’un elinden ucuz kurtulan Fenerbahçe’de yönetim, kötü gidişe son vermek için harekete geçti. Deplasmanda oynanacak Samsunspor maçı öncesi, dün oyuncuları ile Faruk Ilgaz Tesisleri’nde bir araya gelen sarı lacivertli yöneticiler, moral verdi.

Zorlu maçlar öncesi, birlik-beraberlik görüntüsü sergileyen sarı lacivertliler, tek yumruk oldu.

Son iki antrenmana gribal enfeksiyona yakalandığı için çıkmayan teknik direktör Christoph Daum ile görüşen kulüp başkanı Aziz Yıldırım, her zaman olduğu gibi takımın ve teknik heyetin yanında olduklarına dikkat çekerek, "Sizlere inanıyoruz. Her takım gibi sıkıntılı günler geçirebiliriz. Önemli olan bu aşamada toparlanmaktır" dedi.

Sarı lacivertli futbolcular, başkan ve yöneticilerin bu yakın ilgisinden dolayı memnuniyetlerini ortaya koyarken, önümüzdeki iki haftada deplasmanda devam eden galibiyet serisini sürdüreceklerinin sözünü verdiler.

Deniz’in lisansı iptal edilemez

FUTBOL Federasyonu hukukçuları, F.Bahçe ile G.Birliği’ni karşı karşıya getiren Deniz Barış’ın lisansının iptalinin söz konusu olmadığını belirttiler. Futbol Federasyonu tarafından, G.Birliği ile yaptığı özel sözleşme gereği F.Bahçe’ye transferi sonrasında 1 milyon Euro ödemeye mahkum edilen Deniz’in daha sonra yaşanan süreçte lisansı bir süre askıya alınmıştı. Bireysel olarak mahkemeye giden milli futbolcunun başvurusu sonrasında Futbol Federasyonu tarafından cezalandırılmasının söz konusu olmadığı ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!