MONTEA Ev/Yapı Market Altınova'da

Güncelleme Tarihi:

MONTEA Ev/Yapı Market Altınovada
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 13:50

 MONTEA Ev/Yapı Market Altınova'da

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da Kıvrak Yapı A.Ş'nin bir kuruluşu olan MONTEA Ev/Yapı Market'in dördüncü halkası, Altınova'da açıldı.

Montea Ev/Yapı Market Altınova Mağazası'nın açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kıvrak Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kıvrak ile bazı ilçe kaymakamları, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, iş adamları ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Mağazanın açılışı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlar tarafından gerçekleştirildi.

DÜNYA MARKASI HEDEFİ

Mağaza açılışında konuşan Ali Kıvrak, Türkiye'nin dünyada önlerde olduğu yapı market sektöründe, ilk 5 yıl bölgesel, ikinci 5 yıl ulusal ve üçüncü 5 yıl uluslararası olmak üzere üç aşamalı bir yol haritası belirlediklerini söyledi. Ali Kıvrak, “Planımız ve hedefimiz, Antalya'nın markası Montea'nın bir dünya markası olmasıdır" dedi.

AÇILIŞTA BÜYÜK YOĞUNLUK

Bahçe, inşaat, seramik, banyo, mutfak, züccaciye, boya, elektrik-aydınlatma, ev tekstili, beyaz eşya, evcil hayvan ürünleri, oto aksesuar ürünleri ve mobilya gibi geniş ürün yelpazesine sahip olan mağazanın açılışı nedeniyle düzenlenen kampanya ve özel indirimli satışlara Antalyalılar büyük ilgi gösterdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!