Moldovan coştu

Güncelleme Tarihi:

Moldovan coştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Rumen yıldızı, ligin ikinci yarısının ilk üç haftasında, ilk yarıda attığı gol sayısını geçti. Takımı tanıdığını ve alışma dönemini tamamladığını belirten Moldovan, ‘‘Gollerim sürecek’’ dedi.

Üç maçta altı gol

Ligin ikinci yarısı ile birlikte patlama yapan ve son üç maçta rakip filelere toplam 6 gol gönderen F.Bahçeli Moldovan tutulmuyor. Ligin ilk yarısını 5 golle kapatan Rumen yıldız Türkiye'ye geç alıştığını, takımı devre arası kampında daha iyi tanıdığını belirterek, ‘‘Gollerim devam edecek’’ dedi.

Baliç'le bir başka

Moldovan, Fenerbahçeli futbolcuların sahada birbirleriyle mükemmel bir uyum yakaladığını ifade ederek şöyle konuştu: ‘‘Bu takımda gol atmak çok kolay. Çünkü herkes golü düşünüyor, savunmadan orta sahaya herkes hücuma katkıda bulunuyor. Baliç'le birlikte oynamak da futbol açısından bir başka keyif veriyor.’’

Son vuruşları İyİ

Fenerbahçe'de Baliç'ten sonra 11 golle en çok ağları havalandıran isim olan Moldovan'ın en büyük özelliği hava hakimiyeti. Takımın attığı 11 kafa golünün 5'i Rumen yıldızdan geldi. Moldovan, geri kalan 6 golün tamamını da sağ ayağı ile attı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!