Moğollar, hayranlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Moğollar, hayranlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 16:08

Moğollar, hayranlarıyla buluştu

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - MOĞOLLAR Grubu'nun unutulmaz isimleri Cahit Berkay, Taner Öngür ve Ayzer Danga, 'Cem Karaca & Moğollar/2.2.1973' adlı CD ve kitap setini imzaladı.

Moğollar Müzik Grubu'nun üyeleri Cahit Berkay (Gitar- Divan Curası), Taner Öngür (Bas Gitar), Ayzer Danga (Davul), Kızılsaray Mahallesi'ndeki AKM Kitapevi'nin organizasyonuyla Antalyalı müzik ve kitapseverlerle buluştu. Moğollar grubunun üyeleri, sınırlı sayıda basımı yapılan 'Cem Karaca & Moğollar/2.2.1973' adlı CD ve kitap setini' hayranları için imzaladı. Albüm içeriğinde, Cem Karaca'nın daha önce yayımlanmamış fotoğrafları, el yazıları ve her bir şarkı için hazırlanmış illüstrasyonları da yer alıyor. Cem Karaca'nın birbirinden güzel şarkılarının yer aldığı albüme, Antalyalı gençler, yetişkinler yoğun ilgi gösterdi ve kısa sürede tükendi.

Cahit Berkay, prodüktör İzzet Öz'ün arşivindeki 1973 yılının izlerini taşıyan ses kayıtlarının yeniden gün ışığına çıkartılıp, 'Cem Karaca & Moğollar / 2.2.1973' adıyla albüme dönüştürüldüğünü, plak-CD ve kitap seçenekleriyle de müzikseverlere ulaştırıldığını anlattı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!