Moğolistan heyetinden Erdoğan'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Moğolistan heyetinden Erdoğana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2018 11:57

Moğolistan heyetinden Erdoğan'a ziyaret

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA)- MOĞOLİSTAN İktidar Partisi Genel Sekreteri Amarbayasgalan Dashzegve, Genel Başkan Yardımcısı Baasantsogt Tuntuu, İl Teşkilat ve Belediye Başkanı Batsuuri Gombodorj, İl Valisi Galsandondog Damdın, Milletvekilleri Ayursaikhan Tumurbaatar, Undarmaa Batbayar ve beraberindeki heyet, Ak Parti Gaziantep Milletvekili ve Türkiye-Moğolistan Dostluk Grubu Başkanı Mehmet Erdoğan’ı TBMM’de ziyaret etti.
Yapılan görüşmelerde, Türkiye-Moğolistan Dostluk Gurubu Başkanı Mehmet Erdoğan, başkanlığı döneminde Türkiye ile Moğolistan arasındaki siyasi, ekonomik ve kültürel ilişkilerin gelişmesi yönünde yoğun çaba sarf edildiğini söyleyerek, "Bundan sonra ki döneminde de Gaziantep ve Ülkemizin siyasi, ekonomik ve kültürel yönden gelişmesi ve daha ileriye gitmesi için katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.
Erdoğan, terör örgütü FETÖ 'nün Moğolistan için de büyük bir tehdit olduğunun  altını çizerek "Bunların yöntemi, hoşgörü ve eğitim kisvesi altında yol almak"  dedi.  Bu kişilerin ABD'deki elebaşlarından alacakları bir  talimatla hemen harekete geçebileceğine dikkati çekerek işin sonunun devleti felç  etmeye kadar gidebileceğini vurgulayan Erdoğan, "Bunların arkasında başka  bir akıl var. Türkiye'de 15 Temmuz'da olduğu gibi bir düğmeye basarak tüm ülkeyi  teslim almaya çalışırlar" diye konuştu.
Genel Sekreteri Amarbayasgalan Dashzegve, sıcak karşılamadan dolayı Erdoğan’ a teşekkür etti.
Dashzegve, son dönemde İki ülke ilişkilerinin geliştirmek için çalışmalarımızın ivme kazandığını ve daha ileriye gitmesini istediklerini vurguladı.   
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!