Mogambo'nun konuğu Ayşe Gencer ve İmer Demirer oldu

Güncelleme Tarihi:

Mogambonun konuğu Ayşe Gencer ve İmer Demirer oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2018 12:44

Mogambo'nun konuğu Ayşe Gencer ve İmer Demirer oldu

Haberin Devamı

87'İNCİ İzmir Enternasyonal Fuarı'nın evsanevi mekanlarından Mogambo'da bu kez  Ayşe Gencer ve İmer Demirer müzikseverler ile buluştu.

Türkiye'de, caz müziğinin önemli iki temsilcisi Ayşe Gencer ve trompetçi İmer Demirer Mogambo Caz Geceleri kapsamında sahne aldı. Caz Geceleri'ne Gencer söylediği şarkılarla ve yorumuyla, Demirer'in ise sergilediği trompet performansıyla ayrı bir renk kattı. Folkart sponsorluğunda gerçekleşen Mogambo Caz Geceleri'nde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sahneye çıkan Ayşe Gencer ve İmer Demirer, dinleyicilere güzel bir caz gecesi yaşattı. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden caz gecesine katılanlar keyifli anlar geçirdi.

Mogambo'nun kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirten Ayşe Gencer, annesi usta sanatçı Ayten Alpman'ın kendisine hamileyken burada şarkı söylediğini, babası ünlü piyanist İlham Gencer'in ise yine Mogambo'da piyano çaldığını anlattı. İzmir Fuarı ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Gencer, çeşitli sanat dallarının fuarda bir araya geldiği, insanların güzel şeyler yaşadıkları, hep beraber mutlu oldukları bir ortam olduğunu dile getirdi. Gencer, fuarın hep aynı şekilde, uzun yıllar sürmesi temennisinde bulundu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!