Mogambo'da caz rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Mogamboda caz rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 12:21

Mogambo'da caz rüzgarı

Haberin Devamı

İZMİR Enternasyonal Fuarı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ünlü caz sanatçılarını sevenleriyle buluşturacak. Mogambo Caz Günleri'nde cazseverler keyifli saatler geçirecek.

İzmir Enternasyonal Fuarı tarihinin unutulmaz eğlence mekanlarından biri olan Mogambo bu yıl da caz dünyasının unutulmaz isimlerine ev sahipliği yapacak. 87. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Folkart'ın sponsorluğunda, 8 Eylül ile 16 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Mogambo Caz Geceleri'nde her gece farklı bir sanatçı dinleyicilerle buluşacak. Caz geceleri her gün, saat 21.00'de, Grup Gündoğarken'in performansıyla başlayacak.

Mogambo'nun ilk konuğu; ünlü Türk oyuncu ve müzisyen Zuhal Olcay olacak. Çok sayıda albümü ve ödülü bulunan Zuhal Olcay, 'Başucu Şarkıları' başta olmak üzere diğer albümlerinden de şarkılar seslendirecek. 9 Eylül gecesi ise Türk hafif müziği ses sanatçısı Alpay, Mogambo sahnesinde olacak.

Şair, yazar ve müzisyen Hüsnü Arkan, 10 Eylül'de caz dolu bir gece yaşatacak. Caz müzik ve alternatif pop yorumcusu dallarında ödülleri bulunan Şenay Lambaoğlu da 11 Eylül Salı gecesi Mogambo Caz Geceleri'nde sevenleriyle buluşacak.

'Ellerim Bomboş' ve 'Oynatmaya Az Kaldı' gibi şarkılar ile müzik dünyasına damga vuran Fatih Erkoç, 12 Eylül Çarşamba gecesi hayranlarıyla buluşuyor.

13 Eylül gecesi, gazeteci, yazar ve müzisyen Kürşat Başar ile Nükhet Yalçın, Mogambo'da olacak. 14 Eylül'de ise Melis Sökmen, 2014 yılında çıkarttığı 'Hediyem' albümü başta olmak üzere sevilen şarkılarını seslendirmesi bekleniyor. 15 Eylül Cumartesi günü sahne Ayşe Gencer ile İmer Demirer'in olacak.

Fuarın son gecesi ise kapanışı 40 yılı aşkın süredir romantik şarkılarıyla hayranlarını etkileyen, 'Sen' isimli albümünden yeni şarkılarını seslendirecek olan Bülent Ortaçgil yapacak. Ortaçgil, Mogambo'da romantik rüzgarlar estirecek.

18 yaşından büyük cazseverlerin katılabileceği Mogambo Caz Geceleri'nin biletleri Biletix'ten temin edilebilecek.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!