Modern Romantizm

Roman’ın 2011 İlkbahar/Yaz koleksiyonundan 75 parça, İngiltere’nin İstanbul Başkonsolosluğu’nda düzenlenen defileyle beğeniye sunuldu.

Haberin Devamı

“Modern Romantizm” adlı tasarımları, Hande Subaşı ve Serenay Sarıkaya’nın da aralarında bulunduğu 17 manken tanıttı. Suzan Toplusoy’un imzasını taşıyan koleksiyonun tanıtıldığı defileyi izlemeye gelenler arasında cemiyet hayatından çok sayıda ünlü sima da vardı.

Festival Candan’la renklendi

Akmerkez, geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul Shopping Fest kapsamında gece 02.00’ye kadar açık kaldı. Alışveriş merkezindeki festival coşkusu, Candan Erçetin’in konseriyle zirveye ulaştı. Sanatçı, konserinde sevilen şarkılarının yanı sıra Fransızca parçalar da seslendirdi.

Latince dövme

Latince dövme modasına Gökhan Çarmıklı’nın modacı eşi Siren Ertan da uydu. Ertan, Bebek’teki ünlülerin dövmecisi Red Cat’in sahibi Emrah Çakın’a götürdüğü ve anlamını sır gibi sakladığı Latince yazıları sol bileğine yazdırdı. Siren Hanım şimdilik dövmesini bileklikle gizliyor...

Haberin Devamı

Erkeğini seçti

Axe markasının “Dikkat Kızlar Üstüne Düşecek” adlı dijital kampanyası için İstanbul’a gelen dünyaca ünlü manken Karolina Kurkova, önceki akşam SuAda’da düzenlenen partiye katıldı. Yeşil kıyafetiyle göz dolduran Kurkova, gecede Facebook’ta düzenlenen kampanyada seçilen ‘Axe erkeği’ ile bir araya geldi. Kurkova, Ozan Doğulu’nun müzikleriyle renklenen partide sergilediği sempatik tavırlarıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

Röportaj yapacak

Sosyete dergilerinde köşe yazıları yazarken sosyetenin ünlü isimleriyle röportajlar yapmaya başlayan Sinem Yıldırım, şimdi de film yıldızları ve politikacılarla bir araya geliyor. Yıldırım, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Tarkan, Sezen Aksu gibi yıldızlarla yapacağı röportajlarla gündem yaratacağını söylüyor.

24 saatlik koca ‘baba’ oluyor

Hande Ataizi’yle yalnızca 24 saat evli kalarak adını magazin literatürüne yazdıran Fethi Pekin, baba olmaya hazırlanıyor. Ataizi’nin ardından Zeynep Dereli’yle nikâh masasına oturan, ancak bu evliliği de fazla uzun sürmeyen Pekin, daha sonra işletmeci Nurkan Leventoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Pekin, Leventoğlu’ndan bir süre önce bebek beklediği müjdesini aldı.

Haberin Devamı

Demirören’den butik pastane

Zeynep Demirören, butik pastane açtı. Demirören, Dreamday adlı mekânda doğum günü gibi özel günlerin de kutlanabileceğini söyledi ve ekledi: “Dreamday’de hayal edilenin üstünde bir kalitede servis vermeyi amaçlıyoruz.”

Yazarın Tüm Yazıları