Modern kurban pazarında tüm tedbirler tamam

Güncelleme Tarihi:

Modern kurban pazarında tüm tedbirler tamam
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2017 16:18

Modern kurban pazarında tüm tedbirler tamam

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ETİMESGUT Belediyesi, Ayyıldız Mahallesi eski Taş Ocağı mevkiine kurduğu kurban satış ve kesim yerinde, alıcı ve satıcıların mağdur olmaması için bütün tedbirleri aldı.
Otoban kenarında bulunan kurban pazarına ulaşım için ana ve yan yolları düzenleyen belediye, kesim günü sıkıntı yaşanmaması için otopark alanları oluşturuyor. Kurban satış yerine modern kesim noktası da yapan Etimesgut Belediyesi, randevu sistemine göre vatandaşlara kesim konusunda destek olacak. Görüntü, çevre ve koku kirliliği oluşmaması için şehir merkezinden uzak noktada kurulan kurban satış noktasında, mescit ve diğer temel ihtiyaçlar için donatılar kuruldu.
Etimesgut Belediyesi'nin ilgili müdürlükleri temizlik, sağlık ve güvenlik konusunda 24 saat esasına göre kurban pazarında çalışma yapıyor. Kurbanlıklara su ve yem dağıtımı yapılırken, gübreleri de düzenli olarak toplanıyor, ilaçlama yapılıyor. Veteriner hekimler, kurban alanında sürekli denetimde bulunarak kurbanlıkları kontrol ediyor.
KURBAN KESİM NOKTALARI
Etimesgut Belediyesi kurban kesim alanlarını da belirleri: Etimesgutlular, Ayyıldız Mahallesi Kurban Satış Yeri, Eryaman 1. Etap Kapalı Pazaryeri, Elvankent Kapalı Pazaryeri, Topçu Mahallesi Pazaryeri, Alsancak Pazaryeri ile Atayurt Mahallesi Kapalı Pazaryeri'nde kurbanlarını kesebilecekler. 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!