GeriSeyahat Modern kaplıcalarıyla ünlü bir yer
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Modern kaplıcalarıyla ünlü bir yer

Modern kaplıcalarıyla ünlü bir yer

Gönen tarihten beri kaplıcalarıyla ünlü bir yer. Pek çok hastalığa çare olduğu belirtilen bu kaplıcalar, geçmişten bugüne insanların ilgisini çekmiş.

Termal otelleriyle bu alanda bir öncü Gönen. Kaplıcaları sayesinde Gönen’de turizm hayli canlı. Romatizma, boyun ve bel fıtığı, eklem ağrıları, lumbago ve siyatik gibi rahatsızlıklar için çare olarak gösteriliyor Gönen Kaplıcaları’nın suları.

Yıldız Otel başta olmak üzere, Yeşil Otel, Güneş Otel ve Park Otel, bir anonim şirket olan Kaplıcalar İşletmesi’ne bağlı olarak, yetmiş dönümlük bir parkın yeşilliklerine bakan düzenleme içinde modern ve tam bir hizmet veriyor. Sosyal ve kültürel çalışmalar, eğlence mekânları, spor tesisleri çağdaş bir turizm anlayışının ürünü olarak insanımızın emrinde. Yerleşik, sıkıcı, kapalı bir kaplıca anlayışı burada çoktan terk edilmiş.

Kış dinginliklerinde bir süre için bu köşeye çekilmek sağlıklı günlere götürebilir sizi. Ayrıca, su başları, ta Büyük İskender’den kalma köprüsü başta olmak üzere irili ufaklı köprüleri, kaleleleri de dikkatinizi çekebilir. Saklı güzellikler, en çok doğada bulunmaz mı?

False