Modası geçmeyecek saç kesimleri!

Güncelleme Tarihi:

Modası geçmeyecek saç kesimleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 15:14

Modası geçmeyen saç modelleri uzun süre trend bir görünüme sahip olmamıza yardımcı oluyor. İşte sizin için derlediğimiz modası geçmeyen modern saç kesimleri!

Haberin Devamı

Moda, kıyafet trendlerinde olduğu gibi saçlar da oldukça hızlı manevralarla değişse de, modası geçmeyecek ve bir sonraki sene hala popülerliğini koruyacak saç kesimleri ilgimizi çekmeye devam ediyor.

Bu senenin en popüler saç modellerinden biri denizkızı dalgalarıydı. Saçlarda dalgalı ve katlı bir görünüm yaratan denizkızı saç kesimi önümüzdeki sene de popülerliğini koruyacak.
Orta boy ve uzun saçlarda uygulandığında muhteşem sonuçlar veren bu saç kesimini saç şekillendirici ürünlerle desteklediğinizde 5 dakikada muhteşem saçlara sahip olabilirsiniz.

Modası geçmeyecek saç kesimleri

Kulak altında biten ve omuzlara doğru uzayan küt saçlar bu sene altın çağını yaşadı. Uzun bob olarak adlandırılan bu saç kesiminin modası önümüzdeki sene de geçmiyor.
Uzun küt saç kesimleri neredeyse herkeste iyi sonuç veriyor.
Bu risksiz saç kesimini yandan ayırdığınızda ise günün her saati kullanabileceğiniz bir saç modeline sahip oluyorsunuz.

Modası geçmeyecek saç kesimleri


Saç kesiminde bu sene uzun katlar oldukça rağbet gördü. Kısa ve sık katlar yerine kullanılan uzun saç katmanları hem kıvırcık hem de düz saçlarda harikalar yaratıyor.
En kısa saç katının omuz hizasında olduğu bu kesim, saçınıza hacim veririrken uzun saçlarınızda modern bir görünüm oluşturacak.

Modası geçmeyecek saç kesimleri


Uçları düz kâküllerin modası geçmiş değil fakat bu seneden önümüzdeki seneye transfer olacak saç trendlerinden en çarpıcı olanı kırpık kâküller! Hem uzun hem de kısa saç kesimleriyle kullanabileceğiniz bu kâkül modelini kaşlarınızdan yukarıda kesmeniz ve uçlarını asimetrik ayarlamanız yeterli.

Modası geçmeyecek saç kesimleri


Kâküllü küt saç kesimleri bu senenin en modern saç modellerinin başında geliyor. Eğer saçlarınızı kâküllü ve küt bir modelde kestirmeyi düşünüyorsanız, kâküllerinizi kırpık bir şekilde kestirmeyi tercih edin. Bu şekilde saç modeliniz ortaya çıkacak ve trend görünümü yakalayacaksınız.

Modası geçmeyecek saç kesimleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!