Modacı Versace'yi mafya öldürttü

Güncelleme Tarihi:

Modacı Versaceyi mafya öldürttü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 1997 00:00

Haberin Devamı

İtalyan modacı Gianni Versace'nin, sanıldığı gibi erkek fahişe Andrew Cunanan tarafından öldürülmediği, her ikisinin de mafyanın kurbanı olduğu iddia edildi.

Dedektif: Cunanan masum

Alman Bild Gazetesi'nde yayınlanan söz konusu iddia, Gianni Versace'nin tuttuğu New Yorklu özel dedektif Frank Monte tarafından ortaya atıldı. Amerikan ordusundan ayrıldıktan sonra özel dedektiflik yapan Frank Monte, Cunanan'ın Versace cinayetiyle hiçbir ilgisi olmadığını, her ikisinin de Versace imparatorluğunda kara para aklamak isteyen mafya tarafından öldürüldüğünü öne sürdü.

Kara para aklayacaklardı

Frank Monte'nin ifadesine göre, Versace kendisini rahatsızlık duyduğu bazı kişilerle ilgili araştırma yapması için tutmuştu. Sonunda bu kişilerin Versace moda imparatorluğunu kara para aklamak için kullanmak isteyen uyuşturucu kaçakçıları olduğu anlaşıldı. İşte her şey dedektifin mafya bağlantısını ortaya çıkarmasından sonra oldu.

Cesedi buzlukta sakladılar

Versace'yi Miami Beach'teki malikanesinin önünde kurşunlayarak öldüren mafya, cinayeti Cunanan'ın sırtına yükledi. Dört cinayet suçundan aranan eşcinsel, erkek fahişe Cunanan, Versace cinayeti için biçilmiş kaftandı. FBI Cunanan'ın peşine düştüğü sırada mafya genç adamı öldürdü. Cunanan'ın cesedini üç gün derin dondurucuda sakladıktan sonra yüzer eve bırakan mafya, olaya intihar süsü verdi. FBI ise dedektifin bu iddiasına ilişkin herhangi bir yorum yapmaktan kaçınıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!