Modacı tatilde

Tatil için Bodrum’u tercih edenlerden biri de ünlülerin modacısı Gülşah Saraçoğlu. Önceki gün Lola Beach’te güneşlenip deniz giren Saraçoğlu, düzgün fiziğiyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

Oğlu da sağlıklı besleniyor

Ebru Şallı, Bodrum-Gündoğan’daki evinde tatiline devam ediyor. Şallı, oğlu Beren’i de ihmal etmiyor. “Ebruli” programında kadınlara sağlıklı yaşamın püf noktalarını anlatan Şallı, oğlunun beslenmesine de çok dikkat ediyor. Şallı, önceki gün Beren’e meyve ve meyveli yoğurt yedirirken objektife takıldı.

Gözlüğümü tutar mısın

Bodrum’da tatil yapan Alişan ve Lerzan Mutlu, önceki gün Lola Beach’te yemek yedi. İkili, yemeğin ardından Türk kahvesi içti. Bir ara Lerzan Mutlu, Alişan’ın kahve falına baktı ve ona bir hafta içinde yeni bir aşk yaşayacağını söyledi. Daha sonra denize giren Mutlu, son anda güneş gözlüğünü çıkarmadığını fark edince Alişan’ı yanına çağırıp gözlüğünü tutmasını istedi.

Gömlekle güneşlendi

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin konuğu olarak Bodrum’a giden Aysun Kayacı, görüntülendiğini fark edince bikinisini gizlemeye çalıştı. Güneş kremi süren Kayacı, basın mensuplarını anlayınca bikinisinin üzerine giydiği beyaz gömleği çıkarmadan güneşlendi.

2 milyona ev aldı

Haberin Devamı

Seda Sayan, Bodrum’dan vazgeçemiyor. Bodrum’un en pahalı beldesi Türkbükü’nden 2 milyon TL’ye villa aldı. Kuum Evleri’ndeki deniz manzaralı villasına hemen yerleşen Sayan, şimdilerde eşi Onur Şan’la yeni evinin ve tatilin keyfini çıkarıyor.

 


 

Yazarın Tüm Yazıları