Moda ve sanat Bowie aşkına bir arada

Güncelleme Tarihi:

Moda ve sanat Bowie aşkına bir arada
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 10:02

2013 yılında Victoria & Albert Museum tarafından oluşturulan, hala turnede olan, “müze tarihinin en hızlı satan sergi” ünvanını taşıyan “David Bowie Is” sergisinin belgeseli, BAFTA ödülü sahibi Hamish Hamilton tarafından çekildi. Moda, sanat ve müzik ile tüm güne yayılacak etkinlik Radyo Eksen ve Vogue Turkiye’nin medya desteğiyle gerçekleşecek.

Haberin Devamı

“David Bowie Is Happening Now” gösteriminin yanı sıra Türk modasının önemli isimlerinden Deniz Berdan ve Begum Berdan, Ezra&Tuba, Aslı Filinta, Tuba Ergin, Maid In Love, Jacquette By Elvan, Mavi Kazado’nun Bowie ilhamlı tasarımlarının da sergileneceği ve satışa sunulacağı etkinlik, konuşma serileri ve Radyo Eksen Session’la tüm güne yayılacak. 

Moda ve sanat Bowie aşkına bir arada

David Bowie’nin eski sevgilisi, “Psychedelic Suburbia: David Bowie and The Beckenham Arts Lab” kitabı ve The Guardian  yazarı Mary Finnigan ile “Bowie ile Yaşamak”, Vogue Türkiye Presents: “Moda ve Müzik” söyleşileri gösterim öncesinde gerçekleşecek. 

"David Bowie'nin ölümünden derin üzüntü duyuyoruz. Kültürel hayat üzerine geniş kapsamlı etkileri tartışılmaz ve eşsizdir. Film, özel katılımcıların yorumları, harika bir soundtrack ile David Bowie arşivindeki önemli nesnelerle  Bowie'nin olağanüstü kariyerini ve özel hayatını keşfetmek için bir başka fırsat sunuyor.”  V&A Museum eş küratörleri Victoria Broackes ve Geoffrey Marsh 

Haberin Devamı

Film, Bowie'nin sanatsal kariyerini belgeleyen önemli nesnelerin arkasındaki hikayeleri keşfetmek için efsanevi Japon moda tasarımcısı Kansai Yamamoto, Pulp  solisti Jarvis Cocker ve diğer özel konuklarla izleyenleri özel bir yolculuğa çıkarıyor. Belgesel, Bowie'nin fikirlerinin yaratıcılığını, evrimini açığa çıkarıyor ve Bowie’nin dünyasına yakından bakılmasını sağlıyor. 

Sınırlı sayıda satışa sunulacak “David Bowie Is” etkinlik biletleri Biletix ve ZORLU PSM’ gişesinde...

 

8 Ocak Pazar

ZORLU PSM

Etkinlik Başlangıç: 13.00

Gösterim Saati: 15:30

Gösterim: 35 TL (Tam) 25 TL (Öğrenci)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!