Moda, sanat ve eğlence

İstanbul, önceki gün birbirinden renkli moda, sanat ve eğlence etkinliklerine ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Yaz modası

Dünyaca ünlü moda markası Ralph Lauren, 2013 yaz koleksiyonunu İstinye Park’taki mağazasında tanıttı. Begüm Şen, Sitare Akdilek ve Sanem Canik Habib’in ev sahipliği yaptığı tanıtıma iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri Ralph Lauren kıyafetleriyle katıldı. Davetliler, yeni koleksiyondan alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Müzelik resimler

Alman ressam Elvira Bach, Türkiye’deki ilk sergisini Akaretler’deki ART350 Sanat Galerisi’nde açtı. Federal Almanya Başkonsolosluğu ve Başkonsolos Dr. Jutta Wolke tarafından desteklenen sergi, sanatseverleri buluşturdu. Sergideki resimlerin birçoğu, dünyanın çeşitli yerlerindeki müzelerden toplanarak getirildi.

Sanat atölyesi

Sanat atölyesi Atelier by Absolut, son olarak Sezer Arıcı, Mahizer Aytaş ve Emre Ünal’ın fotoğraf ve video çalışmalarına ev sahipliği yaptı. Karaköy’deki Unter’de beğeniye sunulan serginin açılışına iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı. Arıcı, Aytaş ve Ünal’ın bir tiyatro sahnesinden ilham alarak ürettikleri eserlerin yer aldığı serginin açılışı, Gazali’nin sıra dışı müziğiyle renklendi.

Haberin Devamı

Bodrum’a yıldız yağmuru

Bodrum Marina Yacht Club, yaz sezonuna hızlı bir giriş yapıyor. Pazar-pazartesi akşamları misafirlerini Fatih Erkoç’un şarkılarıyla nostaljik bir yolculuğa çıkaran Marina Yacht Club’da salı akşamları Şehnaz Sam, perşembe ve cuma akşamları İzmir Express Orkestrası’yla Garo Mafyan sahne alıyor. Cumartesi akşamları ise Fuat Güner müzik ziyafeti sunuyor.

Yazarın Tüm Yazıları