Moda dünyasının hepsiburada

Güncelleme Tarihi:

Moda dünyasının hepsiburada
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 08:50

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu hepsiburada.com, büyük bir moda lansmanı yaptı. Dünyanın en büyük moda markalarını tüketiciyle buluşturan sitenin yeni yüzü ise ünlü sanatçı Gülben Ergen oldu. Hepsiburada.com Moda Direktörü Şebnem Tuncer, lansman sonrası yaptığı açıklamada, önde gelen markaların yeni satış kanalı olarak özel indirimler, düzenli kampanyalar, günlük ve saatlik fırsatlarla alışverişi eğlenceli bir deneyime dönüştüreceklerini söyledi. Tuncer ayrıca, moda danışmanlarıyla stil önerilerini ve iyi giyinmenin tüyolarını da modaseverlerle paylaşacaklarını belirtti.

Haberin Devamı

Hepsiburada.com, e-ticarette uzun yıllara dayanan rakipsiz deneyimini moda alanına da taşıdı. Çok büyük bir moda lansmanı yapan hepsiburada.com, artık giyim sektöründeki önde gelen tüm markaları müşterileriyle buluşturuyor.
“Hepsi Moda hepsiburada” sloganıyla moda dünyasında fark yaratmaya hazırlanan sitenin lansman yüzü ise Gülben Ergen oldu. Lansmana özel yapılan “Gülben Ne Giysin” adlı yarışmada, en şık ve en güzel kombini önerene Gülben Ergen o kombini hediye edecek.
Hepsiburada.com Moda Direktörü Şebnem Tuncer, tüm büyük moda markalarını dahil etmeyi başardıkları yoğun bir hazırlık döneminin ardından hepsiburada.com moda sayfalarını müşterilerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Büyük markalarla modaseverler arasında bir köprü olacaklarını belirten Tuncer, online moda alışverişi denince akla gelen ilk platform olmayı hedeflediklerini belirtti.

Haberin Devamı

Moda dünyasının hepsiburada



AVANTAJLI VE EĞLENCELİ BİR DENEYİM OLACAK

Tuncer sözlerine şöyle devam etti: “Hepsi Moda hepsiburada sloganıyla online moda alışverişinde fark yaratmaya hazırlanıyoruz. Modaseverler, sevdikleri markaların yeni sezon ürünlerini hepsiburada.com’da bulabilecekler.
Özel indirimlerimiz, düzenli kampanyalarımız, günlük ve saatlik fırsatlarımızla moda alışverişini avantajlı, eğlenceli bir deneyime dönüştüreceğiz.
AVM’ye gitmelerine gerek kalmadan tüm markalar müşterilerimizin ayağına gelecek. Hepsiburada.com’daki ürün sayfalarını gezmenin ayrı bir keyif olması için çalıştık.
Müşterilerimiz kaliteli görsellerin ve detaylı bilgilerin bulunduğu sayfalarda zengin ürün seçeneklerini rahatlıkla inceleyebilecek.”
Hepsiburada.com’da yer alan moda markaları için öncelikli satış kanalı olmayı amaçladıklarını da vurgulayan Şebnem Tuncer, LC Waikiki, DeFacto, Flo, U.S. Polo, Lacoste, Collezione, Roman, Kiğılı, Camper, Tommy Hilfiger, Nike, Adidas, Nautica, Superstep, Pierre Cardin, Bambi, NG Style, Marka Park, D’S, Damat, Ay Yıldız, Faik Sönmez, Ten, Elle, Karaca, Puma, Beta, Herry, Jimmy Key ve Dagi ile iş ortaklığı yaptıklarını açıkladı.
Toplam 110 marka ile anlaştıklarını belirten Tuncer, LC Waikiki markasının ilk kez hepsiburada.com ile e-ticaret dünyasına adım attığını da sözlerine ekledi.

Moda dünyasının hepsiburada


GÜLBEN ERGEN YÜZÜMÜZ OLDU

Hepsiburada.com, moda kategorisinin lansmanını Gülben Ergen ile yaptığı işbirliğiyle renklendiriyor. Ergen, zevkine güvenen modaseverleri “Gülben Ne Giysin” yarışmasına davet ediyor. Gülben Ergen’in katkısıyla hepsiburada.com’un moda kategorisindeki gücünü daha geniş kitlelere duyurabileceklerini belirten Tuncer, sözlerine şöyle devam ediyor: “Gülben Ne Giysin adlı çok eğlenceli bir yarışma yapıyoruz.
Modaseverler hepsiburada.com’da Gülben Ergen için kombin oluşturup sosyal medya platformlarında #gulbennegiysin hashtag’i ile paylaşarak hediye kazanma fırsatı yakalayacak.
Gülben Ergen hepsiburada.com’un moda sayfalarından en şık, en güzel kombini önerene o kombini hediye edecek.
Bu yarışmaya katılmak, oyun oynamak kadar keyifli bir deneyim. Birbirinden güzel elbiseler, çantalar ve birçok ürün içerisinden dilediğinizi seçerek, kombini oluşturuyorsunuz.
Kombininizin hangi mevsimlere uyumlu olacağının kararını da siz veriyorsunuz. İsterseniz soğuk havalara gidecek kışlık bir kombin oluşturabilir, ister yaz modasını yazlık elbiselerle yaşatabilirsiniz.
Hazırlamış olduğunuz kombinleri sosyal ağlarda paylaşarak da takipçilerinizin yorumlarını alabilirsiniz.”
Müşterilerin hem hepsiburada.com’un masaüstü siteden hem de mobil uygulamalarını kullanarak alışveriş yapabileceğini belirten Şebnem Tuncer, aylık 50 milyon ziyaretle Türkiye’nin en büyük AVM’si olan hepsiburada.com’un, bu lansmanla moda sektörüne de dinamizm getireceğini söyledi.

Haberin Devamı

Moda dünyasının hepsiburada

MODA DANIŞMANLARINDAN STİL ÖNERİLERİ

Hepsiburada.com’un moda sayfalarında, müşterilerin hayatını kolaylaştıracak keyifli sürprizler de yer alıyor. Moda Direktörü Şebnem Tuncer, projelerini şöyle anlatıyor: “Her hafta bir sokak stili, bir de konsept olmak üzere iki tema belirleyeceğiz. Moda ile ilgili öğretici bilgiler vermek istiyoruz. Moda danışmanlarından stil önerileri ve video çalışmalarıyla iyi giyinmenin tüyolarını da paylaşacağız”

Moda dünyasının hepsiburada

BAKMADAN GEÇME!