Moda dünyası bunları konuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Moda dünyası bunları konuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2006 00:00

BETSEY JOHNSON’IN EV KOLEKSİYONUNU

Orijinal tasarımlarıyla 30 yıldır moda endüstrisinde yer alan New Yorklu tasarımcı Betsey Johnson, ev koleksiyonu çıkardı. Koleksiyonun tanıtımı 8 Ağustos’ta New York’ta yapıldı. Ünlü model Jessica Hart ile yatağa girerek poz veren Johnson’ın ev ürünleri renkli ve kaygan. Tasarımcı yatak örtüleriyle aynı kumaştan gecelikler de tasarlamış. Kadınların yatakta kaybolmasını mı istiyor dersiniz?

MELBOURNE MODA HAFTASINI

Geçtiğimiz hafta Avustralya’nın Melbourne şehrinde düzenlenen moda haftasının yankıları sürüyor. Ülkenin en önemli moda etkinliği olarak kabul edilen hafta çok iyi organize edilmişti. Şehrin caddelerinde, sokaklarında, restoranlarında ve barlarında moda ile ilgili aktiviteler yapıldı. Model Jessica Farrell’in pantomim sanatçılarıyla birlikte verdiği pozlar da şovun bir parçası. Umarım İstanbul Moda Festivalini düzenleyenler bir parça örnek alır.

2007’NİN ŞARLO YILI OLDUĞUNU

En başından söyleyelim; sonbahar-kış modasının en önemli trendlerinden bir Charlie Chaplin yani Şarlo. Bu ne demek? Pantomim, siyah-beyaz, makyajda pudra beyazlığı, bol pantolon, büyük ceket ve şapka... 2007’de bedeni medium olanlar pantolonu large satın alıp, kemerle büzerek giyecekler. Yandaki fotoğraf W Dergisi’nin son sayısından. Ürünler ise Moschino.

İKİ MAYO AL, BİR ÖDE KAMPANYASINI

Sunset yaptı... Yazın son günlerinde herkes mayo sahibi olsun istiyorlar. İki tane alana bir tanesi hediye. Koleksiyonda ne vardı hatırlayalım: 350 parça Hakan Yıldırım, 100 parça İtalyan tasarımcı Mina Bonomo tasarlamıştı. Bonomo’nunkiler daha pullu payetliydi. Hakan Yıldırım’ın yeni kup denemeleri ise şahaneydi. Genç grupta çizgili, puantiyeli, meyve desenli mayolar dikkat çekiyordu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!