Moda & dans

Güncelleme Tarihi:

Moda & dans
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bir kış mevsimini daha geride bırakmak üzereyiz. Baharın müjdecisi mimozalar her yaştaki gencin içini kıpırdatıyor. Her geçen gün güneşin güç veren ışıltısı daha yakından hissediliyor. Ve modacılar da 1999 İlkbahar - Yaz sezonunun renklerini, çizgilerini peşpeşe açıklıyorlar.

İşte bunlardan biri de VAKKO... Türk Moda dünyasının önde gelen imzası Vakko, ilkbahar-yaz sezonunda erkeklere hep genç kalmalarının sırrını keşfediyor, kadınlar ise zamana hükmediyor. Kalıp, kumaş ve renklerdeki yeni anlayış dinamizmi yansıtırken, özellikle keten ve pamuklu kumaşlar rahatlığı sağlıyor.

Dar pantolon, dizaltı etek

Vakko Kadını özellikle toprak, kum ve taş renklerini tercih ediyor. Biraz geçmişten, biraz da gelecekten seslenen Vakko Kadını, ütüsüz bitimler ve balon eteklere rağmen, uzun bir siluet çiziyor. Geleceğe uzantılar arasında streçler, tekno kumaşlar, fuşya, kırmızı gibi canlı renklerle seçilmiş. Dar pantolonlar, dizaltı etekler, açıkta kalan beller, boncuklar, nakışlar, çiçekler ve ayaklarda ise düz sandaletler var. Boncuklarla ışıldayan uzun elbiselerde toprak, su ve gökyüzü renklerinin pastel yorumları yine doğallığı koruyor.

Pantolonda tek pli

Büyük bir özenle hazırlanan Vakko Erkeği bahar gibi canlı, yaz gibi renkli olmanın keyfine varacak biçimde karşımızda. Siyah, gri, lacivert ve bej takım elbiseleri, aynı renk gömlekler ve düz ya da küçük desenli kravatlar tamamlıyor. Kırık beyaz, bej, sicim rengi ve siyah ceketler içine giyilen yuvarlak yaka, V yaka veya fermuarlı polo yaka tişörtlerle hareket özgürlüğü yaratılmış.

Pantolonlarda ise tek pli veya üstten karakter cepler dikkati çekiyor. Vakko Erkeği sportif tarzını ve şıklığı sık sık giydiği bermudalarla birleştiriyor. Tercihlerde rahat davranmanın yanında yine de uyumdan vazgeçmek yok.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!