Mobilya firması lansmanında Kubat konseri

Güncelleme Tarihi:

Mobilya firması lansmanında Kubat konseri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2018 10:59

Mobilya firması lansmanında Kubat konseri

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde bir mobilya firmasının lansman ve bayi toplantısının galasında şarkıcı Kubat sahneye çıktı.

Bir mobilya firmasının ürün lansmanı ve bayi toplantısı Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde yapıldı. Bir otelde 4 gün süren toplantıların sonunda düzenlenen galada şarkıcı Kubat konser verdi. Firmanın Türkiye genelindeki bayileri ve bayi adaylarıyla sektör temsilcilerinin katıldığı gecede geçen yılın en iyi bayilerine ödül verildi. Şarkıcı Kubat, sevilen şarkılarını seslendirdiği gecede ilgiyle izlendi.

Firmanın genel müdürü Mustafa Kiraz, "4 gün süren toplantıda ürün lansmanı yaptık. 300'ün üzerinde bayimiz katıldı. Ürünlerimizi sergiledik. Dünyanın 26 ülkesine ihracatımız var. Bunlar Avrupa, Afrika ve Ortadoğu ülkeleri. En fazla Almanya'ya ihracat yapıyoruz. Türkiye pazarında ilk 10 firma içerisindeyiz. Markamızın modacı kimliğiyle sanayileşmiş, ruhu olmayan, basmakalıp tasarımları bir kenara bırakıp yeni neslin hem zevkine hem de bütçesine hitap eden, yenilikçi tasarımlarımızla evlere değer katmak için buradayız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!